iPhone 8 – mulajul comparat cu o carcasa

iPhone 8 este astazi in atentia noastra multumita unui mulaj de productie care este comparat cu o carcasa pentru iPhone 7 in ideea de a le vedea dimensiunile.

iPhone 8 se apropie de intrarea in productie la scara industriala, componentele pentru noul smartphone fiind in momentul de fata in productie la partenerii Apple. Intre timp, in Asia se fac diverse mulaje ale iPhone 8 care incearca sa ne prezinte dimensiunile noului smartphone al companiei Apple, iar mai jos puteti vedea o comparatie interesanta.

Mai exact un mulaj de productie, aparent pentru iPhone 8, este comparat cu o carcasa pentru iPhone 7 in ideea de a ne arata diferenta in dimensiuni intre cele doua produse. Stiam deja ca iPhone 8 va fi mai inalt si mai lat decat iPhone 7, iar in baza a ceea ce vedem mai jos, se pare ca lungimea mai mare ar fi sigura, dar la latime diferenta va fi mica.

iPhone 8 va avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch, insa specificatiile sale totale nu vor fi cu extrem de mult diferite fata de cele pe care le are iPhone 7 Plus in momentul de fata. Chiar daca iPhone 8 va fi usor mai inalt si mai lat, includerea unui ecran cu 1.1 inch mai mare decat cel din iPhone 7 va merita acceptarea acestui “compromis”, care este oricum nesemnificativ.

iPhone 8 – mulajul de productie comparat cu o carcasa iPhone 7

Schitele iPhone 8 ne-au aratat in diverse randuri design-ul pe care noul smartphone il va avea incepand din acest an, iar compania Apple pregateste schimbari majore. Separat de cresterea in dimensiuni si a ecranului, iPhone 8 va avea inclusiv o camera duala verticala si o camera 3D sustinuta de catre senzori cu infrarosu si cu laser.

Apple pune foarte mare accent pe realitatea augmentata, asa ca iPhone 8 va oferi un procesor foarte puternic, incarcare wireless, dar si o carcasa din sticla. Touch ID va fi integrat in ecranul iPhone 8 de catre cei de la Apple, iar asta ne va aduce si o rearanjare a ecranului iOS 11 pentru a avea o zona speciala care va inlocui butonul Home fiizic cu unul virtual.

iPhone 8 va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Apple, dar deocamdata nimeni nu are o idee clara cu privire la perioada in care el va fi disponibil pentru achizitie. Se pare ca lansarea ar fi amanata din cauza unor probleme de productie ale partenerilor Apple, deci iPhone 8 urmeaza sa isi faca aparitia in perioada septembrie – noiembrie 2017.

iPhone 8 carcasa mulaj

iPhone 8 carcasa mulaj 1

iPhone 8 carcasa mulaj 2

iPhone 8 carcasa mulaj 3