Prima Pagina iOS 11 iOS 11 aduce autocompletarea parolelor in aplicatii

iOS 11 aduce autocompletarea parolelor in aplicatii

iOS 11 va avea o functie pe care sunt sigur ca multi dintre voi o veti aprecia pe iPhone, iPad si iPod Touch, ea avand legatura cu aplicatiile pe care le folosim zilnic. Mai exact, incepand cu iOS 11 vom putea prelua din Safari datele privind numele de utilizator si parolele folosite in diverse servicii online si le vom putea folosi pentru a ne logal la aplicatiile terte ale acelor servicii.

Totul se intampla automat in iOS 11 cand ajungem la meniul de logare al unei aplicatii terte pentru care avem salvata o parola si un nume de utilizator. In acel moment tastatura iOS 11 va afisa iconita unei cheite, iar la apasare ni se va cere sa autorizam cu Touch ID preluarea datelor salvate in Safari, ele fiind introduse automat in campurile de logare in aplicatie.

Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata aceasta noua functie pregatita pentru iOS 11, ea fiind disponibila efectiv de cativa ani de zile. Pana acum dezvoltatorii trebuiau sa implementeze in aplicatii suport pentru ea, insa incepand cu iOS 11 compania Apple o activeaza automat pentru toate aplicatiile fara sa mai astepte dupa dezvoltatori, iar asta ne va simplifica viata.

Practic, din iOS 11 nu va mai trebui sa scriem username-uri si parole pentru logare mai nicaieri, atat timp cat ele au fost introduse la un moment dat in Safari si sunt deja salvate in iCloud Keychain.

iOS 11 autocompletare parole aplicatii

 • mirel.craciun

  Adevarul E . Eu nu voi instala ios 11 never . E hidos control center . O porcarie. Daca o tin tot asa in curand le spun pa. Android e viitorul .

 • Marian

  Mirel.craciun@ Aha…. Am reținut și am înțeles :))))

 • BURN

  Numele spune tot😂😂😂😂
  In viața e greu:))(

 • Claudiuip7

  Prietene cred ca tu folosesti deja android si totusi vb de iphone,vezi ca replica seamana dar nu rasare

 • Mr. Tambourine Man

  Du-te, Dică….du-te!!!

 • Sympliam

  Tu și Marmota care învelea ciocolata in staniol. Nici ea nu-și instalează iOS 11 , cică …

 • big

  Oricum nu mergea să instalezi IOS 11 pe android. E un sistem de operare pentru Iphone.
  Așteaptă IOS 20
  Nu rezultă nicăieri din afirmația ta ca ești deținător de Iphone

 • roastedwookie

  ciudat beta 1 asta :)) cand consumul de baterie e asa mic ca nu se simte, cand o ia pe ulei si papa si 3-4% in 1-2 minute