Samsung Galaxy Note 8 – prima imagine a carcasei

Samsung Galaxy Note 8 are parte astazi de o noua dezvaluire, o noua imagine a carcasei aparand pentru a ne dezvalui design-ul sau final

Samsung Galaxy Note 8 are astazi parte si de o prima dezvaluire deoarece o prima imagine a carcasei noului smartphone este prezentata in imaginea de mai jos. Multumita ei putem vedea pentru prima oara care va fi design-ul final al Samsung Galaxy Note 8, el fiind cu mult diferit fata de ceea ce se asteptau multe persoane de la compania Samsung.

Primul element de design foarte usor de vazut este camera duala verticala a Samsung Galaxy Note 8, aceasta avand sub ea un flash LED, cititorul de amprente lipsind totusi. Aceasta imagine ar putea sugera faptul ca Samsung Galaxy Note 8 nu va avea un cititor de amprente integrat in carcasa, dar e greu de crezut ca presupusul dispozitiv din imagine este unul final.

Este mai usor de crezut ca vedem in imagine un presupus prototip al Samsung Galaxy Note 8 testat de catre Samsung in vederea lansarii, sau despre ceva creat de producatorii de accesorii. Este mut prea putin probabil ca Samsung Galaxy Note 8 sa fie lansat fara un cititor de amprente in carcasa, deoarece Samsung nu a reusit sa faca o alta implementare.

Samsung Galaxy Note 8 – prima imagine a carcasei

Aceasta prima presupusa imagine cu carcasa Samsung Galaxy Note 8 ne arata ca, in mare, design-ul terminalului va fi extrem de apropiat de cel pe care-l stim pentru Samsung Galaxy S8. Era de asteptat ca Samsung Galaxy Note 8 sa semene extrem de bine cu Samsung Galaxy S8, avand in vedere ca acel design este foarte apreciat, asa ca nu ar trebui sa existe persoane surprinse.

Samsung Galaxy Note 8 va avea totusi colturile carcasei ceva mai rotunde decat Samsung Galaxy S8 pentru a oferi o oarecare diferenta intre cele doua dispozitive. Samsung Galaxy Note 8 va semana totusi bine cu Samsung Galaxy S8 Plus pentru ca ecranul sau va avea o diagonala cu doar 0.1 inch mai mare, deci nesemnificativa.

Samsung Galaxy Note 8 va avea si un stylus integrat pentru a desena orice vor utilizatorii pe ecran, restul componentelor interne urmand a fi similare cu cele ale Samsung Galaxy S8. Exceptie face, separat de camera duala, si procesorul, care va fi oferit printr-un nou chip Qualcomm Snapdragon 836 pentru Samsung Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note 8 imagine carcasa

17 COMENTARII

 1. Ai dracu ma. Or aparut zvonurile ca apare iphone 8 cu camera verticala… hop si samsugistii cu camera verticala sa nu fie ei mai prejos. Sa dea Dzeu sa le sara bateriile cand le-o fi lumea mai draga.

 2. Tu ești sănătos la cap măi opăritule? Cum poți să scrii prostia asta? Dacă ți-ar sări ție bateria de iPhone la cap???
  Sunteți unii cu suflet negru din ăla… Jet Blec!

 3. gresit, ca sa fie semafor trebuie sa avem cele 3 culori…si totusi, semaforul este ceva de care ne folosim zeci de ani de zile, toata lumea il iubeste, pt ca este lucrul ce face diferenta dintre haos si ordine. Apple se insipira din ceva frumos si practic. La samsung, sunt 2 gauri verticale ca deh,toti stim de ce

 4. Siiiiigur… Nu le da idei celor de la Apple, că iPhone 9 ar putea veni cu o cameră în formă de sens giratoriu! Sensul giratoriu este mai eficient decât semaforul, dar deh… Tu mare șofer bogat, de unde să știi… Doar tu mergi cu Mercedes și ai șofer!

  Că tot scrii despre cele 3 culori, aș plusa prin a afirma că acea cameră seamănă cu un semafor defect, căruia nu îi vezi nicio culoare, și care aduce haos acolo unde există. Într-adevăr: Apple se inspiră de la tehnologii vechi de o sută de ani :))))

 5. Vezi, stii care e vorba cu “ce-mi doresti tu mie sa ti se-ntample tie”. Sa nu cumva sa ajungeti sa oftati langa I8 cu al sau ecran decupat in Tetris style. Ca vad ca toti fanboy Apple mereu poarta grija brandului Galaxy fie el S fie Note – din jum in jum de an cand is lansarile va baga pe toti in corzi. Apoi iar oftati langa Iphone “poate la anul vom avea si noi asta”.

 6. Degeaba va veni cu amprenta pe spatele carcasei și iPhone 8 va veni cu el in ecran,pentru tine care te uiți cu ochelarii de cal tot Samsung va fi cel mai bun.
  Sunt curios dacă atunci vei recunoaște ca iPhone e mai bun(cel puțin in privința asta).
  Ar fi o premiera aici pe idevice sa aud ceva bun despre Apple de la tine!
  Chiar sunt curios sa aflu dacă îți place ceva,orice lucru cât de mărunt la Apple?