Samsung Galaxy Note 8 – prima imagine a carcasei

Samsung Galaxy Note 8 are parte astazi de o noua dezvaluire, o noua imagine a carcasei aparand pentru a ne dezvalui design-ul sau final

Samsung Galaxy Note 8 are astazi parte si de o prima dezvaluire deoarece o prima imagine a carcasei noului smartphone este prezentata in imaginea de mai jos. Multumita ei putem vedea pentru prima oara care va fi design-ul final al Samsung Galaxy Note 8, el fiind cu mult diferit fata de ceea ce se asteptau multe persoane de la compania Samsung.

Primul element de design foarte usor de vazut este camera duala verticala a Samsung Galaxy Note 8, aceasta avand sub ea un flash LED, cititorul de amprente lipsind totusi. Aceasta imagine ar putea sugera faptul ca Samsung Galaxy Note 8 nu va avea un cititor de amprente integrat in carcasa, dar e greu de crezut ca presupusul dispozitiv din imagine este unul final.

Este mai usor de crezut ca vedem in imagine un presupus prototip al Samsung Galaxy Note 8 testat de catre Samsung in vederea lansarii, sau despre ceva creat de producatorii de accesorii. Este mut prea putin probabil ca Samsung Galaxy Note 8 sa fie lansat fara un cititor de amprente in carcasa, deoarece Samsung nu a reusit sa faca o alta implementare.

Samsung Galaxy Note 8 – prima imagine a carcasei

Aceasta prima presupusa imagine cu carcasa Samsung Galaxy Note 8 ne arata ca, in mare, design-ul terminalului va fi extrem de apropiat de cel pe care-l stim pentru Samsung Galaxy S8. Era de asteptat ca Samsung Galaxy Note 8 sa semene extrem de bine cu Samsung Galaxy S8, avand in vedere ca acel design este foarte apreciat, asa ca nu ar trebui sa existe persoane surprinse.

Samsung Galaxy Note 8 va avea totusi colturile carcasei ceva mai rotunde decat Samsung Galaxy S8 pentru a oferi o oarecare diferenta intre cele doua dispozitive. Samsung Galaxy Note 8 va semana totusi bine cu Samsung Galaxy S8 Plus pentru ca ecranul sau va avea o diagonala cu doar 0.1 inch mai mare, deci nesemnificativa.

Samsung Galaxy Note 8 va avea si un stylus integrat pentru a desena orice vor utilizatorii pe ecran, restul componentelor interne urmand a fi similare cu cele ale Samsung Galaxy S8. Exceptie face, separat de camera duala, si procesorul, care va fi oferit printr-un nou chip Qualcomm Snapdragon 836 pentru Samsung Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note 8 imagine carcasa