eMAG -14 iunie cu pret redus la Apple Watch

eMAG are pe 14 iunie zeci de modele ale Apple Watch cu reduceri de pana la 1900 de LEI, unele dintre cele mai mari de pana acum.

0

eMAG are pe 14 iunie in vanzare o varietate de modele ale Apple Watch care beneficiaza de reduceri de pana la 1900 LEI si va recomand sa profitati de ocazie zilele acestea. Veti gasi in categoria de produse din aceasta pagina diverse modele ale Apple Watch astazi care beneficiaza de reduceri de pana la 1900 LEI, deci aveti ocazia de a face o surpriza foarte frumoasa cuiva de 14 iunie.

Apple Watch este un smartwatch dezvoltat de catre Apple, el avand functii biometrice pentru monitorizarea exercitiilor fizice, iar eMAG il are la promotii foarte bune de 14 iunie. Folosind Apple Watch va puteti imbunatati sanatatea si obtine mai mult de la exercitiile fizice zilnice, cei de la eMAG ajutandu-va sa cumparati modelul dorit cu reducere buna in ziua de 14 iunie.

eMAG vinde in 14 iunie acum zeci de modele noi ale Apple Watch, iar aici vorbim atat despre Apple Watch Seria 1, cat si despre Apple Watch Seria 2, lansate in 2016. In aceasta pagina gasiti categoria de produse Apple Watch noi pe care cei de la eMAG le au in vanzare in momentul de fata, pentru acestea reducerea ajungand la 1100 de LEI pentru a face un cadou excelent pe 14 iunie.

eMAG -14 iunie cu pret redus la Apple Watch

La eMAG gasiti pe 14 iunie atat Apple Watch Seria 1, cat si Apple Watch Seria 2, diferenta de pret dintre ele nefiind chiar atat de mare. Apple Watch Seria 1 are aproximativ aceleasi componente ca Apple Watch Seria 2, diferenta fiind data de existenta unui GPS si a rezistentei la apa in al doilea model, asa ca fiti atenti ce alegeti sa cumparati de la eMAG in cursul zilei de 14 iunie.

Daca nu va temeti de Apple Watch resigilate, atunci eMAG are pe 14 iunie reduceri de pana la 1900 LEI si la aceste modele de smartwatch Apple. In categoria de produse Apple Watch resigilate din aceasta pagina veti gasi multiple modele ale Apple Watch care au reducere de pana la 20% la eMAG, promotiile de pe 14 iunie fiind extrem de bune.

Apple Watch este un wearable extrem de eficient, el usurand preluarea informatiilor din iPhone, dar si monitorizarea activitatilor fizice, eMAG avand toate modelele potrivite pentru oricine in ziua de 14 iunie. La eMAG gasiti atat modelele de 38mm potrivite pentru mainile mici, dar si cele de 42mm, mult mai usor de folosit de catre oricine, chiar si de copiii care s-ar bucura sa primeasca unul pe 14 iunie.

eMAG 14 iunie pret redus Apple Watch