Orange – 14 iunie si ce se ofera Gratuit online

Orange are in 14 iunie o noua oferta exclusiva pentru clientii din Romania, oferindu-le o gratuitate neasteptata in cadrul magazinului online.

Orange are in 14 iunie oferte extrem de bune pentru clientii care-i acceseaza magazinul online in cursul acestei zile ca parte a aniversarii a 20 de ani de activitate in Romania. Vorbim despre o noua oferta care este disponibila doar pentru clientii Orange din Romania si doar in data de 14 iunie, pentru ca la miezul noptii ea va expira si nu va veti mai putea bucura de beneficiile sale.

Ca de obicei, cei de la Orange au anuntat oferta lor prin intermediul website-ului, ea nefiind disponibile si in magazinele fizice in 14 iunie, sau orice alta zi a lunii. In momentul de fata puteti gasi noua oferta a celor de la Orange in aceasta pagina si vorbim despre o gratuitate foarte interesanta care va conta cu siguranta pentru multi dintre clientii operatorului de telefonie mobila.

Va spuneam ieri ca Orange a oferit cea mai buna oferta de pana acum in campania sa aniversara de 20 de ani, dar cred ca am gresit, pentru ca cea din 14 iunie pare a fi mai buna. Orange a oferit progresiv promotii din ce in ce mai interesante pentru clientii sai in cadrul campaniei aniversare, iar ceea ce avem in 14 iunie este cel mai probabil mai putin decat ceea ce vom avea in zilele urmatoare, dar diferit.

Orange – 14 iunie si ce se ofera Gratuit online

Daca va ganditi ca oferta din 14 iunie, accesibila in aceasta pagina, a celor de la Orange o veti mai revedea, ei bine va recomand sa nu va faceti sperante chiar atat de mari. Pana acum cei de la Orange au incercat sa faca oferte diferite in fiecare zi a campaniei, asa ca este de asteptat ca promotia din ziua de 14 iunie sa fie diferita fata de cea pe care o vom vedea in curusl altor zile pentru clienti.

Avand in vedere ca oferta Orange din 14 iunie este una exclusiva, va recomand sa o analizati cu mare atentie si sa profitati de ea cat inca mai aveti ocazia. Separat de aceste oferte zilnice, Orange ofera inclusiv in 14 iunie posibilitatea de a activa acel bonus cu 20 de GB de internet gratuit in lunile iunie si iulie, pentru toti clientii interesati de gratuitate.

Pentru a activa acest bonus de 20 de GB de internet gratuit in 14 iunie, va trebui sa accesati sectiunea Contul Meu prin website-ul sau aplicatia celor de la Orange. De acolo puteti activa bonusul de internet gratuit oferit de catre Orange si incepand din data de 14 iunie il veti avea disponibil timp de 2 luni, cu cate 20 GB alocati in fiecare luna, dar fara raportare.

Orange 14 iunie gratuit online abonamente

Articolul precedenteMAG -14 iunie cu pret redus la Apple Watch
Articolul următorSamsung Galaxy S8 este mai bun decat iPhone 7
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.