Google Pixel 2 ar putea fi fabricat de catre LG

Google Pixel 2 urmeaza sa fie fabricat de catre compania LG, care inlocuieste HTC in randul producatorilor cu care lucreaza compania Google.

Google Pixel 2, viitoarea versiune a smartphone-ului prmium creat de catre compania Google, urmeaza sa fie fabricat de catre compania LG, conform unor informatii recente. Primul model al Google Pixel a fost fabricat de catre compania HTC si a avut diverse probleme de productie, insa cu Google Pixel 2 se incearca un parteneriat diferit.

Informatia privind alegerea LG pentru fabricarea Google Pixel 2 vine dintr-un raport al unei probleme al unui angajat al companiei coreene, acesta discutand despre numele de cod Taimen. Acesta este folosit pentru modelul XL al Google Pixel 2 si e putin probabil ca Google sa faca un model de smartphone cu o companie si alt model de smartphone cu cealalta.

Raportul privind problema terminalului Google Pixel 2 testat de catre angajatul celor de la LG include si un raspuns de la angajat al companiei Google. Acesta din urma cere clasificarea acelui raport intr-o categorie care are legatura cu sistemul de operare Android, deci este destul de clar ca vorbim despre Google Pixel 2 cu nume de cod Taimen, care este fabricat de catre LG.

Google Pixel 2 ar putea fi fabricat de catre LG

Google Pixel 2 fabricare LG

Alegerea celor de la LG pentru a fabrica Google Pixel 2 in locul companiei HTC ar putea avae o multitudine de cauze, pe care deocamdata nu le stim. De la preturile de productie si pana la problemele avute cu seria anterioara, cei de la Google pot avea o gama variata de motive pentru schimbare, dar se pare ca Google Pixel 2 va fi fabricat de alt producator.

Google a mai schimbat in trecut producatorii seriei de smartphone-uri Nexus fara sa ofere explicatii pentru asta, iar acelasi lucru pare sa se intample si cu seria Google Pixel 2. Probabil Google vrea sa foloseasca anual cate alt producator pentru a nu avea dependenta prea mare fata de unul, sau de celalalt, iar costurile de productie ale Google Pixel 2 ar putea scadea in consecinta.

Cele doua modele ale Google Pixel 2 aflate acum in dezvoltare sunt gandite pentru a fi oarecum similare cu Samsung Galaxy S8in ceea ce priveste design-ul. Google Pixel 2 va avea un ecran mai mare care va acoperi mai mult din ecran, un procesor mai puternic si multe alte schimbari, dar deocamdata nu exista prea multe detalii cu privire la noutati, desi ele vor aparea in curand.

Google Pixel 2 fabricat LG raport