Google Pixel 2 – ce noi modele vor fi lansate

Google Pixel 2 va fi lansat anul acesta in doar doua modele, in loc de 3, compania Google renuntand la modelul XXL pe care il testa pentru lansare.

Google Pixel 2 va fi lansat in cursul acestui an de catre compania Google pe pietele globale, iar planurile sale par sa se fi schimbat foarte mult fata de intentiile initiale. Google ar fi dorit sa lanseze trei modele ale Google Pixel 2 anul acesta, un model standard, unul XL si unul XXL, adica exact precum marimile la haine, dar se pare ca a decis sa mearga pe alta cale.

Conform celor mai importante informatii recente privind Google Pixel 2, compania americana intentioneaza sa renunte la modelul XXL pentru anul acesta. Google Pixel 2 a fost testat in cele trei versiuni pe care compania Google intentiona sa le lanseze, insa se pare ca ultimul dintre ele nu ar fi fost suficient de bun pentru a fi oferit spre vanzare pe pietele globale.

Nu se stie sigur ce diagonala ar fi trebuit sa aiba ecranul modelului XXL al Google Pixel 2, insa probabil vorbim despre un smartphone cu un ecran de peste 6 inch. Google Pixel 2 in versiunea XXL ar fi avut numele de cod Muskie, unul destul de neobisnuit care nu sugereaza totusi ideea ca am vorbim despre un smartphone supradimensionat dezvoltat de catre Google.

Google Pixel 2 – ce noi modele vor fi lansate si la care a renuntat Google

Google Pixel 2 urmeaza sa fie lansat acum doar in modelele standard si cel XL, iar cel de-al doilea urmeaza sa aiba numele de cod Taimen, conform zvonurilor de noaptea trecuta. Conform informatiilor de astazi, Google Pixel 2 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 5 inch, iar modelul XL urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 5.5 inch, exact precum modelele anterioare.

Google Pixel 2 continua seria de smartphone-uri lansata in cursul anului trecut de catre compania Google, dupa ce a renuntat la brand-ul Nexus pentru propriile produse. Seria Google Pixel nu a inregistrat vanzari colosale pentru compania Google, insa probabil de la Google Pixel 2 exista asteptari foarte mari pentru acst an, asa ca va fi interesant de vazut ce nouati va aduce.

Google Pixel 2 a aparut zilele trecute intr-un test de performante in Geekbench, o parte dintre specificatiile sale tehnice fiind dezvaluite pentru lumea intreaga. Google Pixel 2 urmeaza sa aiba aproximativ acelasi hardware precum smartphone-urile Android premium vandute in momentul de fata, asa ca probabil va fi si la fel de puternic precum ele.

Google Pixel 2 lansare modele