iPhone 7S Plus – incarcare wireless si impermeabilitate

iPhone 7S Plus va avea incarcare wireless si va fi impermeabil, conform unui partener al Apple care a confirmat noutatile pentru presa asiatica.

iPhone 7S Plus are sistemul de incarcare wireless si impermeabilitatea confirmate de catre unul dintre partenerii care produce terminale iPhone si iPad pentru compania Apple. Wistron este acest partener, iar astazi el a dezvaluit pentru lumea intreaga doua dintre noile functii ale iPhone 7S Plus, mai exact sistemul de incarcare wireless si impermeabilitatea.

Presedintele celor de la Wistron a declarat intr-un interviu ca noile functii de incarcare wireless si impermeabilitate ale iPhone 7S Plus implica si schimbarea procesului de testare al unitatilor fabricate. Doar una dintre aceste doua functii era asteptata pentru iPhone 7S Plus, mai exact incarcarea wireless, deci impermeabilitatea este ceva nou pentru serie.

De ce vorbeste Wistron despre iPhone 7S Plus si nu iPhone 8 ? Ei bine pentru ca Wistron nu are capacitatea Foxconn de a produce terminale iPhone si imparte productia iPhone 7S Plus cu Foxconn. Wistron nu va produce iPhone 8 pentru compania Apple, dar iPhone 7S Plus va fi deasemenea lansat in toamna acestui an de catre americani, iar caracteristicile vor fi comune.

iPhone 7S Plus – incarcare wireless si impermeabilitate confirmate de Wistron

iPhone 7S Plus va fi un model inferior iPhone 8, deci vom vedea cu siguranta incarcare wireless in cel de-al doilea model, dar si impermeabilitate. Asta inseamna ca atat iPhone 7S Plus, cat si iPhone 8 vor avea intr-adevar carcasa din sticla, cum de altfel am si alfat din diverse zvonuri aparute in ultimele saptamani, dar pe care putini le-au crezut.

iPhone 7 este doar rezistent la apa, dar am vazut in repetate randuri ca este practic impermeabil, dar iPhone 7S Plus va avea si certificarea oficiala pentru asta. In ceea ce priveste incarcarea wireless din iPhone 7S Plus, probabil va fi una care va necesita un pad de incarcare, avand in vedere ca tehnologiile de incarcare wireless la distanta nu sunt pregatite pentru public.

“Assembly process for the previous generations of [iPhones] have not changed much, though new features like waterproof and wireless charging now require some different testing, and waterproof function will alter the assembly process a bit,” [Robert] Hwang, [Wistron CEO], told reporters after the company’s annual shareholders’ meeting on Wednesday.”

Ca presedintele Wistron a confirmat pentru intreaga lume doua caracteristici cheie ale iPhone 7S Plus si iPhone 8 nu este anormal, iar acordul pentru asta a venit probabil de la Apple. probabil foarte multa lume va fi intersata de iPhone 7S Plus cu imbunatatiri de acest gen, mai ales ca o parte din design va fi impartit cu iPhone 8 anul acesta, o schimbare foarte interesanta.

iphone-7s-plus-incarcare-wireless-impermeabilitate

3 COMENTARII

  1. IMPERMEÁBIL, -Ă, impermeabili, -e, adj., s. n. 1. Adj. Care nu lasă să treacă prin el un fluid. Conform dex nu prea ai nimerit cuvantul. Apa va trece prin el insa nu va fi afectat. Pt a nu trece apa ar trebui sa fie in totalitate captusit pe exterior fara a avea absolut nici un orificiu care sa duca inspre int tel, fara port usb, fara speaker, etc. Ori asta e imposibil. Prin urmare doar va fi rezistent la apa ca multe alte produse. Nicidecum impermeabil.