iPhone 8 – primele carcase sunt in productie

iPhone 8 are dimensiunile dezvaluite de primele carcase fabricate de catre producatorii de accesorii, ele fiind comparate si cu iPhone 7.

iPhone 8 are deja primele accesorii in productie la diverse companii chinezesti specializate pe crearea de carcase si huse inaintea lansarii produselor finite. In imaginile de mai jos puteti vedea cateva modele de carcase pentru iPhone 8 pe care producatorii din China le produc in momentul de fata la scara industriala, spre surprinderea multora care asteapta noul termina.

Se pare ca Apple a finalizat intr-adevar design-ul iPhone 8, iar acesta va avea o camera duala verticala care va include si flash LED-ul, spre deosebire de modelele anterioare. Cei de la Apple nu vor include un cititor de amprente pentru Touch ID in carcasa iPhone 8, iar toate modelele de mai jos sunt gandite fara vreo taietura pentru a putea scana amprenta.

iPhone 8 – primele carcase sunt in productie

Lipsa acestei taieturi in accesoriile fabricate de catre diversi producatori sugereaza faptul ca acelasi design pentru iPhone 8 a fost primit de toti cei interesati sa creeze aceste produse. Asta ne da practic de inteles ca Apple vrea sa ne ofere un iPhone 8 cu adevarat grozav anul acesta, lucru pe care nu foarte multi il credeau posibil la aparitia primelor schite si zvonuri privind iPhone 8.

Separat de aceasta veste buna, putem vedea din nou cat de mare va fi iPhone 8 in comparatie cu iPhone 7, diferentele in lungime si latime fiind minime, asa cum stiam. Cumparand iPhone 8, toata lumea va trebui sa isi schimbe si carcasa folosita pentru terminal, asa ca va trebui sa puneti deoparte bani si pentru aceasta schimbare daca veti achizitiona noul smartphone.

iPhone 8 carcase accesorii

iPhone 8 carcase accesorii 1

iPhone 8 carcase accesorii 2

iPhone 8 carcase accesorii 3