Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – conceptul unui smartphone flexibil

iPhone 8 – conceptul unui smartphone flexibil

iPhone 8 apare astazi intr-un concept extrem de interesant care ne arata viziunea unui smartphone flexibil, pe care desigur ca nu il vom vedea vreodata de la compania Apple. In ciuda acestui lucru, putem vedea in clipul video de mai jos cum ar putea arata un iPhone 8 daca fi in totalitate flexibil, iar aici nu ne rezumam doar la ecran, ci la intreaga carcasa.

Exista zvonuri care spun ca Samsung va lansa un smartphone pliabil, dar un iPhone 8 ar fi cu mult mai interesant decat ceea ce dezvolta coreenii in momentul de fata. Un iPhone 8 flexibil este foarte greu de realizat, si e prea tarziu sa vedem un asemenea produs, dar poate cine stie, poate intr-un viitor nu foarte indepartat vom vedea un iPhone flexibil.

Voi ce parere aveti despre acest concept al iPhone 8 ?

 • tomi

  Mi se pare o prostie..
  Va vi tot din Sticlă..
  Și Tăiat ecranul OLED sus la Camerele Frontale 3D…

 • RaduD

  E asa cum s-a spus, doar un concept. Peste vreo 10 ani, mai vedem….

 • Viorel Predatorul

  Cred ca asta este conceptul de la care s-a inspirat Samsung cand a anuntat ca pregateste un smartphone flexibil!

 • Kfc

  ” Exista zvonuri care spun ca Samsung va lansa un smartphone pliabil, dar un iPhone 8 ar fi cu mult mai interesant decat ceea ce dezvolta coreenii in momentul de fata. ”

  Ceva dovezi sau răutăți gratis?

 • Viorel Predatorul

  Depinde cum privești afirmația. Este vorba despre potențial vs realizare…

  Ce zvon ți s-ar părea mult mai interesant?
  – un Lamborghini Aventador la 1300 CP cu demaraj de 100 km/h în 3 secunde, sau
  – o Dacia Golan la 1300 CP cu demaraj de 100 km/h în 3 secunde?

  Lamborghini are potențial și toate șansele să dezvolte așa ceva, dar dacă Dacia Mioveni ar produce mașina aia… Asta da zvon!
  Așa și Apple vs Samsung: Apple nu are capacitatea de a produce așa ceva, în timp ce Samsung a prezentat deja prototipuri.

 • Dan

  Nu doar că foldable se traduce prin ”pliabil”, adică ceva care atunci când se îndoaie rezultă o muchie, iar ceea ce prezintă artistul e mai degrabă ”bendable”, conceptul ăsta are slabe șanse de a intra vreodată în producție. La ce mi-ar folosi un telefon care se îndoaie? Ca să-mi facă experiența de utilizare mai dificilă? Thanks but no thanks!

 • Dan

  Clar 😀