iPad Pro 10.5 inch a fost dezasamblata, iata-i secretele

iPad Pro 10.5 inch, cel mai nou si mai puternic model de tableta iPad, a fost dezasamblat in cursul orelor trecute de catre cel mai popular service de iDevice-uri, iFixit. Dupa cum era de asteptat, interiorul tabletei iPad Pro 10.5 inch este extrem de similar cu cel al versiunii care ecran cu diagonala de 12.9 inch, dar asta nu este o surpriza pentru cineva, cel mai probabil.

In versiunea Wi-Fi only a iPad Pro 10.5 inch s-au decoperit cateva bucati de plastic unde sunt in mod normal amplasate antenele LTE in tabletele cu conectivitate GSM. Cei care au dezasamblat iPad Pro 10.5 inch speculeaza faptul ca ele ar avea rolul de a sustine ecranul tabletei in intreaga structura, iar teoria ar putea fi logica, altfel existenta lor in acel punct n-ar fi avut rost.

Mai mult decat atat, iPad Pro 10.5 inch are fixate in centrul tabletei cablurile care fac conexiunea dintre ecran si placa de baza, aceasta schimbare asigurand faptul ca ele nu sunt rupte la deschiderea carcasei. iPad Pro 10.5 inch are deasemenea 4 GB RAM care functioneaza la frecventa de 1600 MHz, ei fiind dabricati de catre compania Micron.

In cazul spatiului de stocare vorbim despre memorii Toshiba in iPad Pro 10.5 inch, insa exista posibilitatea ca alte modele sa aiba memorii furnizate de catre cei de la Samsung. Separat de asta, nu exista modificari intre interiorul iPad Pro 10.5 inch si cel al tabletelor care au ecran cu diagonala de 12.9 inch, deci Apple nu a schimbat extrem de multe in noile modele.

“The internal layout of the 9.7″ Pro was strikingly similar to the standard iPad—while the 12.9″ Pro had a completely new internal layout […] But it looks like Apple has moved from iPad Pro experimentation to standardization. An open-faced 10.5″ iPad Pro is essentially a scaled-down, streamlined version of its 12.9″ predecessor …”

iPad Pro 10.5 inch dezasamblare