OnePlus 5 – imagini cu noul Design Final

OnePlus are noul design dezvaluit intr-o serie de imagini care arata in detaliu schimbarile pregatite, ele confirmand zvonurile de pana acum.

OnePlus 5 este prezentat astazi in noi imagini care ne arata design-ul final pe care compania OnePlus l-a creat pentru smartphone-ul ce-l va prezenta in doar 9 zile pentru lumea intreaga. Vorbim despre imagini creat de catre un producator de accesorii pentru smartphone-uri, acesta intrand cel mai probabil in posesia unor imagini de presa cu noul OnePlus 5 inaintea lansarii.

Ceea ce vedem in imaginile de mai jos in legatura cu OnePlus 5 nu este nou, pentru ca stiam deja ca va copia intr-o buna masura design-ul iPhone 7 Plus. Vorbim aici doar despre carcasa OnePlus 5, pentru ca numai in cazul sau este copiat design-ul iPhone 7 Plus, panoul frontal fiind diferit fata de cel pe care-l ofera compania Apple, pentru ca asa a fost gandit de la bun inceput.

OnePlus 5 este o combinatie de design intre un iPhone 7 Plus si un smartphone Android, iar asta ar putea genera confuzie in randul unora dintre competitori. OnePlus 5 se anunta a fi un smartphone foarte interesant, dar daca va copia multiple elemente din design-ul iPhone, atunci cu siguranta vor exista si foarte multe critici pentru dispozitiv.

OnePlus 5 – primele imagini de calitate cu noul Design Final

OnePlus 5 imagini designOnePlus 5 are si specificatiile tehnice finale confirmate de catre cei care ar fi reusit sa intre in posesia unor materiale de presa ale companiei OnePlus. Conform acestora, OnePlus 5 va avea un ecran cu diagonala de 5.5 inch care are rezolutie 1920 x 1080 pixeli, dar si suport DCI-P3 cu o gama mult mai mare de culori, ceea ce ofera si iPhone 7 Plus de anul trecut.

OnePlus 5 functioneaza cu ajutorul unui chip Qualcomm Snapdragon 835, care include acelasi procesor precum in Samsung Galaxy S8 si alte terminale premium. OnePlus 5 va fi vandut in versiuni cu 6 GB RAM si 8 GB RAM, el urmand a avea spatiu de stocare UFS 2.1 de mare viteza, cu 64 si 128 GB disponibil pentru utilizatorii interesati sa-l cumpere.

OnePlus 5 are si o camera duala formata dintr-un senzor de 20 de megapixeli si unul de 16 megapixeli, Bluetooth 5.0, suport LTE Cat. 12, cititor de amprente cu invelis ceramic si o baterie de 3300 mAh. Daca va costa si doar 500 de euro in versiunea de baza, OnePlus 5 ar putea fi un must-buy pentru foarte multi dintre cei care cauta un smartphone potent, dar nu foarte scump.

OnePlus 5 imagini design 1

OnePlus 5 imagini design 2

OnePlus 5 imagini design 2