iPhone 8 – noi detalii despre data de lansare

iPhone 8 va fi lansat abia in luna octombrie de catre copania Apple, conform unor inforamtii noi aparute de la un cunoscut analist american, Gene Munster.

iPhone 8 nu eise din centrul atentiei noastre nici astazi, analistii americani avand noi opinii cu privire la data de lansare pentru viitorul smartphone Apple. Informatiile de astazi vin de la cunoscutul analist Gene Munster, el anuntand ani de zile ca Apple va lansa un televizor, insa acum isi concentreaza mai serios atentia pe iPhone 8 si produse care sunt reale.

Conform acestuia, iPhone 8 va fi lansat in luna octombrie a acestui an de catre compania Apple din cauza problemelor cu fabricarea ecranelor OLED pentru noul produs. El ar fi discutat cu parteneri ai Apple care produc in aceste momente componentele pentru iPhone 8, productia incepand inca de saptamanile trecute, asa cum ni s-a spus chiar din cursul lunii mai.

Analistul cred ca vanzarile Apple pentru iPhone vor fi afectate in cel de-al treilea trimestru fiscal al anului 2017 din cauza acestor probleme, insa iPhone 8 ar urma sa creasca vanzarile in al patrulea trimestru fiscal. Este de asteptat ca iPhone 8 sa ajute Apple sa depaseasca recordul de anul trecut, cand a vandut 78 de milioane de terminale iPhone in ultimul trimestru fiscal din an.

iPhone 8 – noi detalii despre data de lansare

In ceea ce priveste pretul iPhone 8, Gene Munster crede ca Apple va cere 1000 de dolari pentru noul sau smartphone, iar asta nu este considerat chiar atat de mult de catre unii. In ceea ce priveste programul de achizitie a iPhone in rate, compania Apple ar putea stabili ca pretul iPhone 8 in acest caz sa fie de 47 de dolari pe luna, cu 6 dolari mai mare decat in cazul iPhone 7.

Institutia financiara din care face parte Gene Munster a facut inclusiv un studiu privid intentia de achizitie a iPhone 8 in randul americanilor, afland ca 25% vor sa-l cumpere dupa lansare. Cifra este cu 15 puncte procentuale mai mare decat cea inregistrata in vara anului trecut, deci interesul pentru iPhone 8 este in crestere, asa cum e si normal.

“This new high-end SKU should run about $47 per month on the iPhone upgrade program, compared to $41.58 today for the entry level iPhone 7.”

iPhone 8 este privit de catre foarte multa lume ca un smartphone care va creste substantial vanzarile de produse ale companiei Apple in 2017 si 2018. iPhone 8 va fi si foarte scump, dar asta nu va schimba faptul ca foarte multa lume va dori sa cumpere noul terminal, desi el va fi disponibil pe piata inclusiv cu iPhone 7S si iPhone 7S Plus, desi va avea functii superioare.

iPhone 8 detalii data lansare octombrie

4 COMENTARII