Samsung Galaxy S8 este mai bun decat iPhone 7

Samsung Galaxy S8 este recomandat de catre expertii de la Consumer Reports ca fiind mai bun decat iPhone 7, deci merita cumparat de catre consumatori.

Samsung Galaxy S8 este mai bun decat iPhone 7 conform expertilor de la Consumer Reports, acestia punand noul smartphone al companiei Samsung in topul recomandarilor pentru achizitie. Ca sa fiu complet sincer nu ma mira faptul ca Samsung Galaxy S8 este laudat ca fiind mai bun decat iPhone 7, iar asta multumita imbunatatirilor majore facute pentru design si ecran.

Conform celor de la Consumer Reports, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus, Samsung Galaxy S7 Edge si LG G6 sunt mai bune decat iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Primele doua sunt o alegere cat se poate de logica, Samsung Galaxy S8 fiind foarte popular, insa Galaxy S7 Edge este mai vechi decat iPhone 7, deci nu trebuia sa ajunga acolo, LG G6 fiin totusi mai nou.

iPhone 7 este disponibil de peste 9 luni pe pietele globale, deci era greu de crezut ca va intrece Samsung Galaxy S8 in vreo comparatie de acest gen. Dupa cum va spuneam mai sus, Samsung Galaxy S8 este laudat pentru design, insa in principal pentru faptul ca un ecran atat de mare a fost introdus intr-o carcasa atat de mica, realizarea fiind una remarcabila.

Samsung Galaxy S8 este mai bun decat iPhone 7

Camera implementata in Samsung Galaxy S8 a fost deasemenea laudata fara rezerve de catre experti, iar asta pe buna dreptate deoarece Samsung a implementat o camera grozava. Inclusiv expertii in fotografie au laudat camera Samsung Galaxy S8 pentru calitatea pozelor si inregistrarilor video, asa ca nu ar trebui sa uimeasca pe nimeni aceasta a doua confirmare a calitatii sale.

Pe de alta parte, expertii de la Consumer Reports afirma ca atingerea marginilor superioare ale ecranului Samsung Galaxy S8 este dificila pentru cei cu maini mici, problema intalnita si la iPhone 7 Plus. Cititorul de amprente nu a scapat de critici mai aspre, Samsung Galaxy S8 avandu-l in carcasa, iar expertii au afirmat ca de multe ori au trebuit sa il caute, mentionand ca decizia de a il implementa acolo este una proasta.

“The look of the S8 and S8+ is minimalist, modern, and elegant—and the design allows for a bigger screen in the same-size device. While the S8 siblings are comfortable to hold, you may need two hands for many operations, and these aren’t phones we’d order online without first handling them in a store. “Even on the smaller model, it will be hard for most users to reach the upper regions of the screen with their thumb,” lead phone tester Richard Fisco says.”

Desi suntem fani ai produselor Apple, trebuie sa recunoastem faptul ca Samsung Galaxy S8 este un smartphone foarte interesant si din unele puncte de vedere superior iPhone 7 Plus. Pana si Apple stie asta, asa ca in iPhone 8 vor exista unele elemente regasite acum in Samsung Galaxy S8, deci coreenii merita toate laudele de la toata lumea.