Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 8 intrece iPhone 7 in performante

Samsung Galaxy Note 8 intrece iPhone 7 in performante

Samsung Galaxy Note 8 intrece iPhone 7 Plus intr-un prim test de performante care are menirea de a verifica rapiditatea deschiderii paginilor de internet.

Samsung Galaxy Note 8 intrece iPhone 7 Plus intr-un prim test de performante care are menirea de a verifica rapiditatea cu care sunt incarcate paginile de internet. Vorbim practic despre un test de performante al browserelor celor doua smartphone-uri, iar Samsung Galaxy Note 8 este usor mai rapid decat iPhone 7 Plus in incarcarea paginilor de internet.

In imaginile de mai jos puteti vedea rezultatele celor doua teste facute pe Samsung Galaxy Note 8 si iPhone 7 Plus, smartphone-ul Samsung fiind cu doar putin mai bun decat concurentul sau. Diferenta dintre Samsung Galaxy Note 8 si iPhone 7 Plus este de doar 28 de puncte in acest test, sau undeva in jurul valorii de 5%, deci va fi ea oare resimtita de cineva ? Probabil ca nu.

Se astepta cineva ca Samsung Galaxy Note 8 sa castige un asemenea test de performante in fata iPhone 7 Plus ? Cu siguranta sunt multi care asteapta multe de la noul chip Snapdragon 836, iar aceasta este o dovada a puterii sale de procesare. Desigur ca Samsung Galaxy Note 8 ar putea beneficia si de imbunatatiri din Android pentru incarcarea apginilor web, asa ca nu totul se rezuma doar la procesor.

Samsung Galaxy Note 8 intrece iPhone 7 in performante le navigarii pe internet

Samsung Galaxy Note 8 performante browsing internetAvand in vedere ca una dintre principalele utilitati ale unui smartphone este navigarea pe internet, rezultatul obtinut de catre Samsung Galaxy Note 8 este unul important. Daca Samsung Galaxy Note 8 va reusi sa isi mentina sprematia in fata iPhone 7 Plus si dupa ce va fi lansat, atunci exista sansa ca el sa fie mai rapid si in alte task-uri zilnice ale utilizatorilor.

Problemele cele mai mari cu performantele sunt la mentinerea aplicatiilor deschise in fundal, iar multa lume spera ca Samsung Galaxy Note 8 sa nu le aiba. Daca Samsung Galaxy Note 8 va avea macar 6 GB RAM integrati de catre Samsung, atunci problemele ar putea fi rezolvate, dar daca va veni tot cu 4 GB RAM, atunci cu siguranta problemele vor continua.

Acesta este abia primul test de performante in care vedem cat de puternic este procesorul din Samsung Galaxy Note 8, dar cu siguranta vor urma si altele. Samsung Galaxy Note 8 se va lupta cu iPhone 7 Plus doar cateva saptamani, deoarece iPhone 8 va fi lansat si va avea performante cu mult mai bune decat ale predecesorului sau.

iPhone 7 Plus performante browsing internet 1

 • Bogdan

  Nu are nicio legatura cu performantele. Testul ala arata doar compatibilitatea cu html5. Punctajele au fost mereu mai mare pe android aici

 • Srb Srb

  tinand cont ca safari a devenit pe macOS High sierra cel mai rapid si eficient, ma astept si la final pe iOS11+iPhone 8 sa fie peste orice Note 8 etc html5 etc

 • Camil

  Hahaha pe un P9 lite am obtinut 518/555:))))

 • Srb Srb

  Sa vii cu Note 8 si cu aceiasi 4 gb ram ca in 2015…mi se pare de toata jena

 • Mr. Tambourine Man

  Da, dar asta n-o sa explodeze!

 • V.P

  Maaaa , te oftici ca Apple a ajuns din urma Samsung la cantitatea de RAM , acum ceva timp spuneai ca sunt inutili ,, bine noi astia mai vechi stim ca tu bateai campii pentru Apple :)))
  Ce sa faci man cand bagi functii ai nevoie de hardware potent , parca ieri slaveai 512 RAM si in iOS batea vantul , eee ai uitat cand aveai trei functii in aplicatia camera :))).

 • Srb Srb

  pai apple iti ofera cat ai nevoie, dar nu bate pasul pe loc…pe cand samsung iti da totul si dupa aceea bate pasul pe loc. Deci rusine !!

 • richard

  Imi place asta cu Apple stie mai bine decat tine, user-ul de ce ai tu nevoie. Practic esti condus de Apple. Te joaca/dicteaza cum vor ei.

 • Srb Srb

  pai cand iti faci propriul soft si hardware…nu este normal sa stii cat ram si ce procesor ai nevoie ca sa iti mearga softul acela fluid? wtf….maimute frate maimute

 • Heath

  Aici 523 pe OnePlus3 , și 520 pe un Samsung vechi..

 • Viorel Predatorul

  Ba uite că bate pasul pe loc: 326 ppi

 • Srb Srb

  nope, a facut ce era mai important, au facut trecerea f vizibila si au mers mai departe

 • Flaviu-Marius Panaite

  Huawei Mate 9 64 GB MHA-L29: 504 pct.