Samsung Galaxy Note 8 si noua camera duala

Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala formata din doi senzori de imagine de 13 megapixeli fiecare, produsi de catre compania Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala integrata in carcasa, iar acest lucru este cat se poate de sigur deoarece Samsung a reusit intr-un final sa dezvolte aceasta componenta. Camera duala trebuia sa ajunga initial in Samsung Galaxy S8, insa Samsung fie nu a reusit sa finalizeze dezvoltarea, fie nu a dorit sa faca implementarea pentru a putea avea ce noutate majora sa ofere in Samsung Galaxy Note 8.

Acum ca lucrurile s-au clarificat, Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala integrata, iar noi informatii ne clarifica si ce fel de senzori de imagine va avea ea. Mai exact, camera duala din Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba doi senzori de imagine de 13 megapixeli si nu unul de 13 megapixeli, plus un al doilea de 13 megapixeli, cum spuneau unele zvonuri anterioare.

Ambii sensori de imagine ai camerei duale din Samsung Galaxy Note 8 vor fi produsi de catre compania Samsung, deci vorbim cel mai probabil despre aceeasi componenta precum in Samsung Galaxy S8. Daca Samsung Galaxy Note 8 va avea exact acelasi senzor de imagine, atunci noua sa camera duala va fi cu adevarat exceptionala, lucru la care ne asteptam.

Samsung Galaxy Note 8 si noua camera duala

Nu se stie in momentul de fata daca noua camera duala a Samsung Galaxy Note 8 va avea un senzor monocrom, asa cum e moda la terminalele Android, sau unul telephoto. Cei de la Apple au ales ca in iPhone 7 Plus sa ofere un senzor telephoto impreuna cu cel wide-angle, iar acelasi lucru l-ar putea oferi Samsung Galaxy Note 8 pentru a avea o functie similara celei Portret.

Foarte multi utilizatori ai iPhone 7 Plus apreciaza functia Portret a smartphone-ului pentru efectul bokeh aplicat pozelor, iar Samsung Galaxy Note 8 ar putea profita de asta. Cu o functie Bokeh disponibila, Samsung Galaxy Note 8 le-ar permite utilizatorilor sa faca poze grozave cu un efect similar celui oferit de catre aparatele DSLR mult mai scumpe.

“Note8 double photo progress, 13 million-pixel double, two cameras can work together to enhance the quality, Samsung Electronics, Samsung Electro-Mechanics to provide camera components, in addition to Samsung is simultaneously developing three dual-camera sensor.”

Samsung Galaxy Note 8 va avea un design similar cu cel al Samsung Galaxy S8, un ecran Infinity cu diagonala de 6.3 inch, un chip Snapdragon 836 cu procesor mai performant si, poate, 6 GB RAM. Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie prezentat si lansat in luna august, cei de la Samsung parand sa se grabeasca cu lansarea sa pentru a fura vanzarile iPhone inaintea lansarii iPhone 8.

Samsung Galaxy Note 8 camera duala detalii