Samsung Galaxy S8 are vanzari dezamagitoare

Samsung Galaxy S8 are parte de vanzari dezamagitoare in SUA, conform celor de la Kantar, ei punand smartphone-ul cu mult in urma iPhone 7.

Samsung Galaxy S8 inregistreaza vanzari dezamagitoare intr-o piata extrem de importanta pentru compania Samsung, in ciuda laudelor din ultima vreme ale coreenilor. Conform unor informatii recente publicate de catre cei de la Kantar, Samsung Galaxy S8 are vanzari cu mult sub asteptari in SUA, in timp ce iPhone 7 si iPhone 7 Plus raman cele mai bine vandute smartphone-uri.

Vorbim aici despre lunile februarie, martie si aprilie, insa doar in ultima luna Samsung Galaxy S8 a fost disponibil pe piata si doar pentru o treime din perioada. iPhone 7 si iPhone 7 Plus au generat 36.5% din vanzari in aceasta perioada, in timp ce Samsung Galaxy S8, in baza unor date preliminare, va insuma numai 8.1% pana la sfarsitul lunii mai.

Procentul inregistrat de catre Samsung Galaxy S8 in aceasta perioada este mai mic decat cel al Samsung Galaxy S7, de 8.8%, anul trecut, daca luam in calcul perioadele de disponibilitate. Cei de la Kantar iau in calcul si vanzarile pana la finalul lunii mai pentru a putea face o comparatie exacta intre Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S7, iar vestile nu sunt bune pentru coreeni.

Samsung Galaxy S8 are vanzari dezamagitoare

Daca aceste date ale Kantar sunt coroborate si de alte surse, atunci se pare ca Samsung Galaxy S8 are parte de un start cu probleme in SUA, o piata foarte importanta. Acolo Samsung Galaxy S8 nu a reusit sa intre in top 10 cele mai bine vandute nici pana la inceputul lunii iunie, deci americanii n-au aratat interes chiar atat de mare petnru acest produs.

Desi iPhone 7 si iPhone 7 Plus s-au vandut foarte bine in SUA, in China lucrurile n-au stat chiar atat de bine, acolo acestea scazand fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar despre Samsung Galaxy S8 nu se cunosc date. Apple are mari probleme in China cu vanzarile de terminale iPhone si desi ele au crescut fata de trimestrul fiscal anterior, inca nu se apropie de cele inregistrate in anii precedenti, Samsung Galaxy S8 putand avea parte de alta evolutie.

“The Samsung Galaxy S8, released in the last two weeks of the April period did not show a significant impact on Samsung’s sales in the period ending in April. Neither of those made the list of Top 10 best-selling phones. Early indications in our data for the three-month period ending in May 2017 show that the S8 and S8 Plus will reach a combined share of 8.1% in the US, slightly behind their predecessors the S7/S7 Edge at 8.8%. iPhone 7 and iPhone 7 Plus remain the top sellers during the May period.”

Samsung Galaxy S8 a fost prezentat ca un real succes de catre compania Samsung, dar asta in baza unor date proprii privind vanzarile globale. Samsung nu a spus in ce piete s-ar fi vandut Samsung Galaxy S8 cel mai bine, insa cei de la Kantar nu par sa fie de acord ca terminalul a avut o evolutie buna in SUA.

Samsung Galaxy S8 vanzari dezamagitoare

 

29 COMENTARII

  1. Soluția ar fi ca Samsung sa renunte la seria Galaxy S, sa rămână cu un A5 cat mai bun la un preț de 1500 de lei. In afara de display, nu vad rostul unui upgrade de la S6 la S8. Încă 4000 de lei? Nu, mulțumesc
    Iar Note 8 mi se pare la fel de frumos ca S5-ul, deci super dezamăgitor.

  2. Deci stai sa inteleg, samsung are vanzari dezamagitoare la galaxy s8 in lunile februarie, martie si aprilie.. Asta in conditiile in care s8 este pe piata de la sfarsitul lui aprilie… Asta da stire, ia de aici natie…. :))

  3. The Samsung Galaxy S8, released in the last two weeks of the April

    Deci….Aprilie+Mai…iar un telefon vechi de 6-7 luni….se vinde mai bine fata de unul proaspat….pai crezi ca in 6 saptamani…iphone 8 in cate bucati se va vinde? haha

  4. Chiar azi mi-a venit samsung galaxy s8 plus și sunt foarte mulțumită de el pot folosi doua aplicații in același timp pot Descarcă muzica, dar ecranul este foare foare foarte foarte foarte foarte super mega extra etc…super, și in veci nu va avea un iPhone un asemenea ecran și o asemenea claritate mai ales camera, face pe iPhone 7+ (care o să-l pun pe olx) mai ales la deschiderea aplicațiilor, camere, deblocării și acea funcție Iris, se deblochează foarte rapid, camera de pe fața iarăși este de 15 milioane de ori decât cea de la iPhone 7+ și bateria este foarte buna, de când mi-a venit telefonul la 10:30 și pana acum la 18:33 nu m-am dezlipit de el și mai am 38% baterie din 63% de când l-am aprins.
    Pot viziona filme 4k, o claritate de 2 milioane de ori mai buna decât retina hd a fostului meu iPhone 7+
    Nu o sa mai cumpăr in veci mizeriile de la apple.

  5. Nu doar atât, dar cum scrie și @Srb_Srb:disqus, S8 a fost disponibil doar 2 săptămâni din perioada analizată.
    Adică S8 este disponibil 2 săptămâni, iar iPhone este disponibil 6 săptămâni.

    În plus, oamenii au stat să vadă dacă sunt probleme cu terminalul, știind pățania cu Note 7. Clar că vânzările celor două terminale nu sunt comparabile.

  6. poti face multe pe android, ideea e ca nu le faci, ca sunt gandite prosst
    Eu cred ca acest telefon avand vibratii esti incantata…pari ne-fxxxta de mult timp

  7. Fratilor, daca ipad pro noi, dezvaluie ce va veni si pe iphone 8…..FRATILOR>….pai nici nu vreau sa va zic cum va merge..120hz ce este ajutat clar si de A10X…iphone 8 va avea A11 deci perf cel putin la fel…ca fluiditate si ca rapiditate in deschidere safari navigare mail ETC….este CEA MAI MARE diferenta de cand s-au lansat ipad’urile si iphone’urile. Pur si simplu android nu are cum sa prinda hardware+software celor de la Apple…se vor distanta ca user experience, cu inca 1-2 clase peste ORICE
    Daca aveti pe cineva cunoscut ce lucreaza la un service autorizat Apple, mergeti ca ei au primit deja unitate pt testare, demo’uniturile am inteles ca sunt si ele pe drum. Deci cand apar in magazin mergeti sa vedeti…DOAMNE, deci daca Apple nu va oferi acest user experience de navigare si utilizare si pe iPhone 8( produsul lor cel mai important ca incasari, sunt de tot KKT’ul)

  8. Doamne ajuta, cu cat va fi mai performant cu atât mai bine, restul vor fi obligați să transpire căutând soluții și vom avea de câștigat cu toții

  9. Editezi build.prop($ setprop sys.display-size 3840×2160) si ai content full4k atat in aplicatia youtube cat si in Kodi, un super media center ce stie 2160P atat din surse interne cat si externe!
    Testeaza si ne spui dupa cum e cu 2160P pe un 1440P…

  10. Eu nu stiu unde va uitati voi, dar au fost vandute acuma 1 luna 5 milioane de bucati. Stati linistiti ca samsung si iphone se vinde ca paine calda pe langa cealalalte marci de telefoane.

  11. Ce pot spune este ca sunt foarte mulțumită de el, (ovidiu@ tu cu iPhone nu poți decât sa te ștergi cu el la fund in comparație cu s8+) am filmat cu el și cu iPhone 7+ și le-am pus pe pc, sa văd dacă sunt diferențe între ele, cu s8+ pot spune ca se vede și praful de pe flori care le am in grădinița iar pe iPhone se vede niște ștersături acel noise de ca*a, mai ales când filmez cu încetinitorul deci pe iPhone cu 720/1080p se vede de parca filmezi cu nokia din ăla de acum 6-7 ani! Pe când la s8+ parca filmez cu o camera profesională!
    In concluzie nu mai comparați s8+ cu iPhone, iPhone este in urma cu 100 de ani față de samsung!