Prima Pagina OnePlus OnePlus 5 – acuzatiile de copiere respinse

OnePlus 5 – acuzatiile de copiere respinse

OnePlus 5 respinge acuzatiile de copiere a design-ului iPhone 7 Plus, co-fondatorul companiei iesind in apararea noului smartphone ce urmeaza sa fie lansat.

OnePlus 5 urmeaza sa fie o clona destul de fidela a iPhone 7 Plus, sau cel putin asta ne dau de inteles numeroasele imagini cu noul smartphone care au aparut in ultimele saptamani. Ele dau de inteles ca OnePlus 5 va avea un design care seamana destul de bine cu cel al iPhone 7 Plus, de la felul in care este gandita carcasa si pana la felul in care arata camera duala.

Compania OnePlus a publicat imagini oficiale pentru OnePlus 5 si a confirmat practiv faptul ca noul smartphone copiaza foarte multe elemente din design-ul iPhone 7 Plus. Cei de la OnePlus nu s-au ferit sa ne arate ca n-au vreo retinere in a copia ceva de la Apple pentru a crea OnePlus 5, dar probabil ca unii fani ai companiei se asteptau si la sa ceva de la producator.

Separat de design-ul carcasei OnePlus 5, inclusiv cel privind antenele care inconjoara carcasa, se pare ca noul smartphone va prelua si o functie foarte populara a iPhone 7 Plus. Mai exact, se pare ca OnePlus 5 va avea o functie similara celei Portret a iPhone 7 Plus, ea urmand a permite inregistrarea de poze cu efect bokeh similar celor ale DSLR-urilor mult mai scumpe.

OnePlus 5 – acuzatiile de copiere respinse

OnePlus 5 acuzatii copiere respinse

In fata tuturor acestor acuzatii, co-fondatorul companiei OnePlus, Carl Pei, a publicat pe Twitter un mesaj care incearca sa linisteasca spiritele cu privire la OnePlus 5. El aduce in discutie OnePlus 3 si acuzatiile de copiere de atunci, afirmand ca lumea s-a linistit dupa ce terminalul a fost lansat, sugerand ca acelasi lucru se va intampla si dupa ce OnePlus 5 va fi lansat oficial.

Desigur ca acum vorbim despre imagini oficiale de presa pe care cei de la OnePlus le-au publicat pentru OnePlus 5, acestea aratand fara dubiu ca este o clona a iPhone 7 Plus. Nimeni nu poate spune fara sa greseasca faptul ca OnePlus 5 nu are un design apropiat de cel al iPhone 7 Plus, dar celor de la OnePlus nu le prea pasa de acest lucru in aceasta situatie.

OnePlus 5 va fi prezentat de catre compania OnePlus pe data de 20 iunie, iar foarte multa lume asteapta cu foarte mare interes ceea ce urmeaza sa fie prezentat. Lansarea OnePlus 5 va avea loc pe data de 22 iunie, smartphone-ul urmand a fi pus in vanzare la preturi care incep de la 550 de euro, o valoare mare pentru un terminal de acest gen.

 • andreeyvalentin

  poza din articol este greșita ! nu așa arată oneplus 5 !

 • Dan

  Sunteți niște terminați, aveți nistr articole de tot cacatul. Auzi, ca domne, op5 copiaza i7 ca are ecran de 5.5. Bai boii bălții ce diagonala avea op1 ? Si carcasa nu e la fel, terminatilor. Uuu op5 copiaza pe apple… Vai de steaua voastră

 • Andrei Mase

  “Compania OnePlus a publicat imagini oficiale pentru OnePlus 5 si a confirmat `practiv` faptul ca noul smartphone copiaza foarte multe elemente din design-ul iPhone 7 Plus.”
  “Desigur ca acum vorbim despre imagini oficiale de presa pe care cei de la OnePlus le-au publicat pentru OnePlus 5, acestea aratand fara dubiu ca este o clona a iPhone 7 Plus.”

  Voi nu obisnuiti sa recititi articolul inaintea postarii lui?
  Deci ce sa inteleg pana la urma, a copiat sau nu design-ul celor de iPhone 7?
  Cum puteti sa aduceti in discutie asemea lucru cand doar maine este lansat oficial telefonul?
  Toate pozele aparute sunt neoficiale unele din ele nu au nicio treaba cu OP5 cum este de fapt si poza din articolul vostru. Cei de la OP nu au fost acuzati de absolut nimic pana acum! Faptul ca vorbesc unii ‘experti’ asa ca voi doar sa se afle in treaba asta e alta poveste!
  Urmaresc zilnic articolele aparute in toata lumea despre OP5 de aceea pot spune ca cel putin jumatate din ce ati scris aici nu are nicio legatura cu realitatea!

 • Din contra, chiar si reclama pentru OnePlus 5, rulata pe tleviziunile din India, arata OnePLus 5 exact ca in pozele astea. Iar asta este…. realitatea.

 • Articolul asta e vechi de 4 zile, cand reclama nu era in rulaj pe televiziunile din India.