watchOS 4 iti spune La Multi Ani intr-un mod special

watchOS 4 are implementata de catre compania Apple o modificare foarte interesanta menita sa celebreze intr-un mod inedit ziua noastra de nastere. In clipul video de mai jos puteti vedea in ce fel celebreaza watchOS 4 ziua noastra de nastere, cei de la Apple gandindu-se ca aceasta modificare va face smartwatch-ul mult mai personal pentru clientii sai.

Efectul pe care compania Apple il foloseste pentru a celebra ziua noastra de nastere in watchOS 4 este cel folosit de ceva vreme in iMessage pe iPhone sau iPad. Mesajul este afisat automat in watchOS 4 pe orice Apple Watch pe care il detineti, deci ar fi bine sa va bucurati de el in momentul in care acesta este afisat pentru voi.

Articolul precedenteMAG – 15 iunie – folii de telefoane la 1 LEU
Articolul următorTwitter anunta un nou design pentru toti utilizatorii
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.