Twitter anunta un nou design pentru toti utilizatorii

Twitter, celebra retea de microblogging cu sute de milioane de utilizatori activi lunar, a anuntat in cursul acestei zile o schimbare majora pentru design-ul website-ului si a aplicatiei mobile. Conform celor de la Twitter, schimbarea pentru design are menirea de a face intreaga interfata mobila si din aplicatii mai rapida si mai usor de utiliza, rezolvand si multe probleme existente.

In noua interfata vom avea un meniu lateral pentru navigare, cu acces la multe sectiuni ale Twitter, totul fiind gandit pentru a fi unificat cu interfata pentru Android. In iOS aplicatia Twitter va deschide link-urile un Safari viewer care va permite accesarea rapida si a conturilor din diverse website-uri folosite, diverse modificari de design urmand a fi afisate si aici de catre Twitter.

In continuare, schimbarile pentru Twitter vor face serviciul mai usor de folosit de catre utilizatorii noi, cu schimbari pentru metodele de a raspunde la mesaje. Toate iconitele Twitter au deasemenea parte de schimbari mari de design, informatii in timp real despre like-uri, retweet-uri sau comentarii fiind deasemenea afisate in iconitele din platforma.

Twitter incearca sa atraga un public nou cu aceasta actualizare pentru aplicatie, reteaua fiind intrecuta de mult de catre Facebook, dar mai recent chiar si de catre Instagram. Noua interfata pentru Twitter, pe diverse platforme urmeaza sa fie disponibila treptat in urmatoarele saptamani, dar aplicatia va fi actualizata azi pentru a permite activarea lor in timp.

“Last year, we told you exactly who we are (Twitter is what’s happening!) and refreshed our brand. Today, with lots of feedback and ideas from you, we’re refreshing our product too and making it feel lighter, faster, and easier to use. We listened closely and kept what you love. And for the things you didn’t, we took a new approach to fix and make better.”