Google vrea sa-ti faca backup la calculator

Google va lansa o aplicatie care va permite realizarea de backup-uri in Google Drive pentru calculatoarele cu macOS si Windows incepand de luna aceasta.

Google pregateste o noua aplicatie pentru calculatoarele cu macOS sau Windows care va permite efectuarea de backup in timp real direct in conturile Google Drive. Cei de la Google intentioneaza sa creeze aceasta aplicatie intr-un asa mod incat ea sa poata face backup fisierelor din orice folder din calculatoarele noastre, in functie de ceea ce dorim noi sa fie salvat.

Toate fisierele sunt incarcate intr-un folder special din Google Drive, compania Google creand aplicatia astfel incat noi sa putem prelua rapid acele fisiere la nevoie. Cei de la Google au anuntat ca noua aplicatie va fi lansata pe data de 28 iunie pentru toti utlizatorii si va avea o denumire de genul Backup and Sync, ea urmand a fi disponibila in macOS si in Windows.

Aceasta noua aplicatie dezvoltata de catre compania Google pentru platforma Google Drive urmeaza sa inlocuiasca aplicatia standar si pe cea pentru salvarea pozelor in Google Photos. Cei de la Google recomanda folosirea acestei noi aplicatii pentru toti utilizatorii obisnuiti, insa utilizatorii conturiloe business ar trebui sa foloseasca in condinuare vechile aplicatii pentru Google Drive.

Google vrea sa-ti faca backup la calculator in Google Drive

Google ar putea sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a deschide si edita anumite documente salvate in Google Drive folosind aceasta noua functie, dar nu se stie cat de extins va fi functionalitatea. Nu se stie nici in cate calculatoare am putea prelua datele din Google Drive, compania Google evitand deocamdata sa ofere foarte multe detalii despre functii.

Desigur ca toate aceste fisiere salvate ca si backup de catre compania Google in platforma Google Drive vor reduce si spatiul oferit de catre companie, sau cumparat de catre noi. Daca aveti cei 15 GB de spatiu gratuit in Google Drive, atunci s-ar putea sa aveti nevoie de mai mult spatiu pentru a fi siguri ca Google nu va limiteaza foarte rapid.

Google are sute de milioane de utilizatori in lumea intreaga iar aceasta noua aplicatie a Google cu siguranta va bucura foarte multi dintre ei. Pe data de 28 iunie vom putea afla toate noutatile pe care Google le va oferi pentru utilizatorii Google Drive prin aceste aplicatii, asa ca vom afla mai multe atunci.

Google backup calculator mac windows

4 COMENTARII