iPad Pro 10.5 inch – cat conteaza ProMotion

iPad Pro 10.5 inch a fost lansata de catre compania Apple cu un ou tip de ecran capabil sa atinga rate de actualizare de pana la 120Hz in timpul utilizarii obisnuite. Pentru ca ecranul nu poate functiona tot timpul cu o rata de actualizare atat de mare, compania Apple a creat pentru el o functie speciala numita ProMotion care modifica in timp real rata de actualizare a ecranului iPad Pro 10.5 inch.

In clipul video de mai jos avem o comparatie intre iPad Pro 10.5 inch si modelul cu ecran de 9.7 inch pentru a ni se arata beneficiile noului ecran, dar si ale tehnologiei ProMotion. Apple spune ca multumita functiei ProMotion din iPad Pro 10.5 inch utilizatorii pot face scroll mai fluid, fara intreruperi si fara a mai afisa continutul cu intarziere pe ecrane.

Aceeasi functie ProMotion din iPad Pro 10.5 inch ofera inclusiv o latenta de doar 20 de milisecunde pentru utilizarea Apple Pencil, o imbunatatire majora fata de modelul anterior. In aceeasi idee, ProMotion reduce si consumul de energie al bateriei iPad Pro 10.5 inch prin modificarea in timp real a timpului de raspuns al ecranului, asa ca vorbim doar despre imbunatatiri.

“A new [display] technology that delivers refresh rates of up to 120Hz for fluid scrolling, greater responsiveness and smoother motion content. With ProMotion, Apple Pencil is even more responsive with an industry-best, 20-millisecond latency for even more fluid and natural drawing. ProMotion also improves display quality and reduces power consumption by automatically adjusting the display refresh rate to match the movement of the content.”