Google Pixel 2 concept arata concurenta iPhone 8

Google Pixel 2 va fi lansat in aceasta toamna de catre compania Google, iar modelul de anul acesta se anunta a fi unul mult mai atractiv decat cel de anul trecut. Exact precum Samsung Galaxy S8, sau iPhone 8, Google Pixel 2 urmeaza sa aiba un ecran care acopera intregul panoul frontal al smartphone-ului, intrand in trendul smartphone-urilor premium disponibile din 2016 pe piata.

Un concept pentru Google Pixel 2 a aparut recent pe internet si el incearca sa ne dezvaluie in avans cat de interesanta va deveni lumea smartphone din toamna. Practic, atunci vom acea nu doar Samsung Galaxy S8 cu ecran care acopera aproape intregul panou frontal, ci deja si Samsung Galaxy Note 8, iPhone 8, iar Google Pixel 2 va fi lansat in final.

Cu asemenea smartphone-uri, care au design-uri foarte atractive, va fi extrem de greu de ales ceva care sa merite sumele mari de bani cerute pentru ele.

37 COMENTARII

  1. Descarcă Battery Life din appstore și vezi cum stai,dacă ai peste 20% battery wear mergi in service și-ți schimba bateria fără discuții.

  2. @srb_srb:disqus, design-ul este unul frumos, dacă și Apple l-ar face la fel de frumos, ar rupe gura târgului, chiar dacă este ceva utopic.

  3. Frumos,îmi place! Și se pare ca va veni cu android O ceea ce nu se poate spune despre Note 8. Plus ca primesti primul orice update la android,nu stai să atârni după producător sau după operator poate poate ți-l oferă.

  4. La prima deschidere a aplicatiei mi-a afisat 8%, dupa care s-a stabilizat la 3% wear level. O sa ii fac un restore, poate, poate isi revine ?

  5. Pur si simplu cu telefoane precum essential si acest google pixel 2 “concept” nu prea mai ai nevoie de samsung in lumea android

  6. Toate telefoanele vor fi niste dreptunghiuri cu colțurile ușor curbate, cu screen to body ratio mare, și senzorii deasupra ecranului. Deci cam toate vor arata la fel din fata , și este bine, e un design plăcut și util, LG G6 a fost primul din acesta serie și va trebui sa ne obișnuim cu comentariile cum că toți copiază G6…

  7. Îmi aduc aminte că am citit un articol Bloomberg în care a vorbit Cuc, și el a răspuns criticilor, spunând că Apple nu vrea să fie prima, vrea să fie cea mai bună! Ar trebui totuși să țină seama și de doleanțele noastre, a consumatorilor finali..începând cu iP 6, a început să scoată cu camera bump, se pare că și acum va urma această ”modă”. Eu aș vrea o cameră duală, dar gen cum este la P10/P10+!