iPhone 8 – Macheta reala care arata noul Design

iPhone 8 este prezentat cat se poate de bine de o noua macheta reala si produsa in baza schitelor cu aparentul design final al Apple.

iPhone 8 este prezentat astazi de o macheta care a fost creata special pentru a reproduce cat se poate de fidel noul look al smartphone-ului aniversar al companiei Apple. Vorbim despre o macheta pentru iPhone 8 care a fost produsa in baza schitelot furate din fabricile partenerilor companiei Apple, ea avand un design extrem de apropiat de cel final al viitorului produs.

Spre deosebire de alte machete similare, cea de azi pentru iPhone 8 are inclusiv o carcasa din sticla si nu una din aluminiu, deci s-a depus ceva efort pentru a o face. Aceasta macheta pentru iPhone 8 este deasemenea realizata la dimensiunea reala pe care noul smartphone o va avea, iar comparatia cu iPhone 7 Plus ne arata foarte clar si care vor fi diferentele dupa lansarea oficiala.

Stim deja ca iPhone 8 va fi usor mai mic si mai ingust decat iPhone 7 Plus, iar multumita acestor machete ne putem face o idee foarte clara cu privire la aceste diferente. In comparatie cu iPhone 7, noul iPhone 8 va fi ceva mai inalt si mai lat, asa ca vorbim despre o pozitionare intermediara intre cele doua categorii de smartphone-uri pentru noul dispozitiv al Apple.

iPhone 8 – macheta reala care arata noul design

iPhone 8 pare sa fi fost gandit ca un dispozitiv perfect pentru cei care vor un ecran mare, dar nu si un smartphone care este foarte greu de utilizat cu o singura mana. Practic, toti cei care isi doreau ecranul din iPhone 7 Plus, dar nu si dimensiunile generale, ar trebui sa vada in iPhone 8 o adevarat solutie pentru aceasta problema care unora le-a dat multe batai de cap.

Mai mult decat atat, iPhone 8 ar putea atrage multi utilizatori Android obisnuiti cu smartphone-uri care au ecrane mari, dar dimensiuni mai apropiate de cele ale iPhone 7. Compania Apple le-ar putea oferi prin iPhone 8 acestor utilizatori posibilitatea de a se bucura de un smartphone care le indeplineste multe dintre nevoi, fara chiar atat de multe compromisuri.

Aceasta nu este prima macheta pentru iPhone 8 pe care o vedem, dar este cea care are parte de cel mai bun finisaj de pana acum. Desigur ca iPhone 8 va arata mult mai bine si ar putea avea finisaje si materiale diferite, insa aceasta macheta ne prezinta cel mai bine cum va arata iPhone 8 in momentul in care Apple va decide sa il prezinte lumii intregi.

UPDATE: Vechiul clip video a disparut, asa ca va ofer altul nou care arata acelasi lucru :