Un iPhone s-a “topit” din cauza caldurii din Marea Britanie

Un iPhone s- a topit din cauza caldurii neobisnuit de mari din Marea Britanie din aceasta perioada si vorbim despre o situatie foarte ciudata pentru terminalul Apple. Vorbim despre o poveste care s-a intamplat in Cornwall, Marea Britanie, acolo un iPhone 6S refuzand sa mai functioneze dupa ce a fost lansat in bataia directa a soarelui pentru nu foarte mult timp.

Proprietara sa statea la o terasa pentru a manca in timp ce terminalul iPhone 6S facea putina “plaja” la soare, dar l-a un moment dat s-a inchis din senin. Ea l-a dus la un service de telefoane mobile pentru a vedea care este problema cu smartphone-ul Apple, insa cei de acolo au descoperit ca unele componente interne s-au topit.

Vorbim despre conectorii pentru ecranul iPhone 6S care s-au topit impreuna cu unele componente ale camerei, acestea fiindcele mai mari stricaciuni vazute intr-un asemenea caz. Reparatorii de la respectivul service au afirmat ca intregul terminal iPhone va trebui schimbat din cauza acestor componente topite in interior, deci femeia va trebui sa isi cumpere un alt smartphone.

Femeia sustine ca a lasat terminalul iPhone 6S timp de doar 15 minute in lumina directa a soarelui inainte ca el sa afiseze un mesaj de supraincalzire si sa se inchida. Din pacate, avand in vedere temperaturile tot mai mari din fiecare vara, trebuie sa aveti grija pentru ca terminalele voastre sa nu treaca prin probleme similare si sa necesite inlocuire in totalitate.

“It was a girl who had been out walking, had stopped for lunch, and the phone was on the top of her bag. It’s the worst damage of this sort I’ve seen, it has melted the screen connectors and has even melted the camera as well. To be honest, I think the phone is a complete write off.”

iPhone topit caldura 1