iPhone 8 – design final dezvaluit de accesorii

iPhone 8 are design-ul final dezvaluit de catre producatorul de accesorii Olixar, care a fabricat primele carcase pentru noul smartphone Apple.

iPhone 8 are presupusul design final dezvaluit de catre un producator de accesorii care sustine ca si-a creat produsele in baza schitelor Apple furate de la partenerii companiei. Mai jos puteti vedea imagini cu primele carcase lansate de catre acest producator numit Olixar, el fiind cunoscut pentru accesoriile lansate pana acum pentru iPhone, iar iPhone 8 este deja in atentia sa.

In general, producatorii de accesorii investesc zeci de mii de dolari in fabricarea de produse inaintea lansarii unui iPhone, iar acelasi lucru se intampla acum si cu iPhone 8. In unele cazuri investitiile pot fi pierdute, dar in general se greseste destul de rar design-ul unui iPhone, asa ca Olixar este destul de convinsa ca iPhone 8 va arata exact precum in imaginile de mai jos.

Conform celor de la Olixar, iPhone 8 va avea acea camera duala cu un flash LED integrat in interiorul sau si nu il vom vedea in exteriorul carcasei, asa cum se intampla la iPhone 7 Plus. Partea si mai buna a acestor leak-uri este ca nu vedem un Touch ID integrat in carcasa iPhone 8, astfel ca ne putem astepta ca terminalul sa fie lansat fara aceasta schimbare nepotrivit.

iPhone 8 – design final dezvaluit de accesorii

Pentru partea frontala a iPhone 8 putem vedea faptul ca ecranul acopera intregul panou frontal al carcasei, asa cum stim sigur ca se va intampla in toamna. In partea superioara a carcasei putem vedea ca exista o regiune separata pe intregul panou frontal al iPhone 8 care are incluse camera si senzorii, deci s-ar putea sa nu vedem o portiune inconjurata de ecran.

In rest, aceste imagini nu dezvaluie alte schimbari de design pe care le-am putea vedea in acest an din partea companiei Apple pentru iPhone 8. Desigur ca ar putea exista unele si compania Apple ne-ar putea face anumite surprize, cum ar fi un buton Power alungit pentru iPhone 8, desi carcasele celor de la Olixar nu au o taietura atat de mare pentru el.

In baza informatiilor de pana acum, iPhone 8 urmeaza sa intre in curand in productie, componentele sale fiind produse inca de la inceputul acestei luni. Desi productia iPhone 8 va incepe mai devreme decat in mod normal, lansarea ar urma sa aiba loc in luna octombrie, tocmai din cauza faptului ca noile componente sunt greu de fabricat.

Voi ce parere aveti despre acest design al iPhone 8 ?

iPhone 8 design final accesorii