Samsung Galaxy Note 8 – data de lansare

Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat pe data de 26 august in cadrul unui eveniment care va avea loc in New York, data de punere in vanzare nefiind cunoscuta.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie lansat, sau mai bine zis prezentat, pe data de 26 august 2017 in cadrul unei conferinte care va avea loc la New York. Lansarea Samsung Galaxy Note 8 este asteptata de catre foarte multa lume, iar un reprezentant al companiei Samsung pare sa fi confirmat ziua in care noul produs va fi prezentat de catre cei din Coreea de Sud.

Lansarea Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi intarziata cu 1 sau 2 zile in functie de disponibilitatea locatiei in care Samsung vrea sa faca evenimentul, dar ziua de 26 ar fi cea dorita de companie. Daca lansarea Samsung Galaxy Note 8 va avea loc atunci, este clar ca toata atentia va fi furata rapid de catre Apple, care la inceputul lunii urmatoare va prezenta iPhone 8 pentru lumea intreaga.

Samsung ar fi intentionat sa organizeze lansarea Samsung Galaxy Note 8 abia in luna septembrie, dar se pare ca terminalul este pregatit pentru aparitie mult mai devreme decat atat. Samsung dorea sa poata finaliza intregul design al Samsung Galaxy Note 8 si se pare ca a reusit, astfel ca va lansa smartphone-ul in luna august, sau poate chiar in septembrie.

Samsung Galaxy Note 8 – data de lansare anuntata

Lansand Samsung Galaxy Note 8 pe data de 26 august, cei de la Samsung se apropie foarte mult de lansarea iPhone 8, care ar putea avea loc in luna septembrie. Asta ar putea afecta vanzarile Samsung Galaxy Note 8, deoarece lumea ar putea fi mult mai interesata de iPhone 7S si iPhone 8 decat de noul produs al coreenilor, dar desigur ca nimeni nu stie ceva cu certitudine.

Samsung Galaxy Note 8 era asteptat la IFA Berlin 2017, care va incepe pe 1 septembrie, dar se pare ca Samsung doreste sa se distanteze tot mai mult de traditia anilor anteriori. Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat in New York, la fel precum predecesorii sai, sau Samsung Galaxy S8, iar vanzarea ar putea fi initiata chiar in ziua in care va fi dezvaluit oficial.

“The Galaxy Note 8 will be released at the unpacking event in New York, USA on Aug. 26. The schedule may be pulled for a day or two depending on whether or not the place is confirmed. It will be done on the scheduled date. “

Informatiile de astazi privind lansarea Samsung Galaxy Note 8 vin direct de la un manager al companiei Samsung, deci este clar ca ele sunt 100% veridice in acest punct. Acestea fiind spuse, ramane doar sa asteptam data de 26 august pentru a vedea ce aduce nou Samsung Galaxy Note 8 si daca el va putea detrona iPhone 8 in vanzari in aceasta toamna.

Samsung Galaxy Note 8 data lansare