Google te ajuta sa-ti gasesti un loc de munca

Google isi ajuta utilizatorii sa gaseasca mai usor un loc de munca direct de pe calculator, sau telefonul mobil, multumita unei noi functii.

Google si-a propus sa devina website-ul care sa aiba de toate pentru toti, iar de astazi a lansat o noua functie care le permite utilizatorilor sa-si gaseasca un loc de munca. Da, ati citit bine, Google a lansa to noua functie care le permite utilizatorilor sa-si caute viitorul loc de munca folosind motorul de cautare Google Search si orice fel de expresii care au in denumire cuvantul job.

Desi Google promoveaza functia in principal pentru tarile dezvoltate, scriind in engleza o expresie care sa aiba cuvantul job inclus, aveti sanse sa gasiti si oferte de locuri de munca din Romania. In Bucuresti cei de la Google afiseaza o serie de rezultate pentru cei interesati sa-si gaseasca un loc de munca, asa ca puteti incerca functia si in alte orase mari din tara noastra.

Google te ajuta sa-ti gasesti mult mai usor un loc de munca

Google este un agregator de informatii, iar din website-urile cu locuri de munca preia informatii cu privire la ofertele pe care acestea le au disponibile. Google le afiseaza si intr-o harta care iti arata inclusiv cele mai apropiate locuri de munca de casa ta, sau daca vrei poti sa cauti inclusiv locuri de munca dintr-un anumit domeniu, atat timp cat folosesti cuvantul job in expresia de cautare.

Principalul beneficiu pe care il are Google in fata website-urilor cu locuri de munca este organizarea mai buna si usurinta de a gasi ofertele in baza unor filtre mai specifice. Desigur ca si agregarea de informatii in Google Search din mai multe surse simplifica descoperirea de oferte de locuri de munca, asa ca probabil multa lume va folos noul sistem.

Puteti utiliza aceasta noua functie a celor de la Google chiar incepand de astazi, ea fiind disponibila in motorul de cautare Google Search pe calculatore si telefoane mobile, sau tablete.