eMAG – 22 iunie – reducere de 750 de LEI la iPhone SE

eMAg vinde pe 22 iunie terminale iPhone SE ale caror preturi sunt reduse cu pana la 750 de LEI, reducerile fiind foarte bune pentru aceste modele astazi.

eMAG are pe 22 iunie reduceri foarte bune la terminalele iPhone SE pe care le are in momentul de fata in oferta, o gama foarte variata de terminale fiind vandute cu pret redus cu pana la 750 de LEI. La eMAG veti gasi in aceasta pagina toate modelele de terminale iPhone SE pe care magazinul online le vinde in momentul de fata, 16 modele fiind listate pentru cei interesati sa le cumpere in 22 iunie.

eMAG are in vanzare pe 22 iunie inclusiv vechile modele ale iPhone SE care au fost produse pana in luna martie a anului 2017, dar si modelele lansate inclusiv la inceputul acestui an. Reduceri de pana la 750 de LEI la iPhone SE sunt disponibile atat la modelele vechi ale terminalului, cat si la cele noi, eMAG oferindu-ne posibilitatea de a ne bucura de promotii foarte bune in 22 iunie.

eMAG are iPhone SE in vanzare de 22 iunie in toate culorile pe care compania Apple le are pentru aceasta serie de produse, astfel ca puteti sa cumparati exact ceea ce va doriti. In aceasta pagina a mgazinului online eMAG aveti listate toate modelele de terminale si in 22 iunie trebuie sa va decideti de la bun inceput ce fel de spatiu de stocare doriti pentru terminal, deoarece alte diferente nu exista intre ele.

eMAG – 22 iunie – reducere de 750 de LEI la iPhone SE

Desi iPhone SE a fost lansat intr-o versiune actualizata in 2017, singura schimbare facuta de catre Apple are legatura cu spatiul de stocare, restul componentelor fiind identice, iar eMAG are toate modelele in vanzare pe 22 iunie. Dupa cum puteti vedea deja in oferta, cei de la eMAG vand in 22 iunie modelele iPhone SE cu 16 GB spatiu de stocare mai ieftin decat cele cu 32 GB, iar acest lucru este perfect normal.

iPhone SE este unul dintre cele mai populare modele ale iPhone in 22 iunie, iar asta multumita ecranului de 4 inch, cei de la eMAG avand modelul printre cele mai vandute iPhone-uri deasemenea. In aceasta pagina puteti vedea intreaga oferta a eMAG pentru iPhone SE, iar toate unitatile pe care le puteti cumpara in ziua de 22 iunie de acolo sunt complet noi.

iPhone SE este un smartphone foarte performant, cu un design pe care multa lume il iubeste, iar la eMAG il puteti cumpara pe 22 iunie la un pret foarte bun zilele acestea. Va recomand sa analizati cu mare atentie oferta celor de la eMAG pentru iPhone SE si sa va uitati inclusiv la reducerile din campania Revolutia Preturilor, care sunt in 22 iunie active in magazin.

emag 22 iunie reducere 750 lei iphone se