Prima Pagina Google Google Pixel 2 va fi produs de catre HTC

Google Pixel 2 va fi produs de catre HTC

Google Pixel 2 a fost descoperit in fisierele de sistem ale HTC U11, noul smartphone putand fi produs de catre taiwanezi, la fel ca primul model.

Google Pixel 2, viitorul model de smartphone pe care compania Google il are acum in dezvoltare, urmeaza sa fie fabricat de catre compania HTC, nu LG, asa cum s-a spus saptamana trecuta. Informatiile de astazi vin direct din smartphone-ul HTC U11, acesta dezvaluind faptul ca HTC a dezvoltat Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL pentru cei de la Google, in versiune de prototip.

Cei de la HTC au fabricat inclusiv prima versiune a Google Pixel, dar din pacate au existat destule probleme de constructie, asa ca se specula ca Google Pixel 2 va avea un alt producator. Cei de la Google au obiceiul de a schimba producatorii smartphone-urilor proprii, iar cu Google Pixel 2 se gandea multa lume ca va exista o asemenea schimbare, dar se pare ca nu este cazul.

Cei de la Google ar fi incheiat un contract care le oferea taiwanezilor de la HTC exclusivitate timp de 2 ani pentru productia smartphone-urilor Google Pixel. Se pare ca exclusivitatea nu s-a incheiat, iar Google Pixel 2 va fi fabricat tot de catre HTC, iar cei de la LG ar putea avea ocazia de a produce Google Pixel 3, asta daca nu cumva Google va ramane cu HTC, sau va alege alt producator.

Google Pixel 2 va fi produs de catre HTC

Google Pixel 2 a fost descoperit in fisierele de sistem ale HTC U11 cu numele de cod S2 si M2 pentru cele doua modele pe care Google vrea sa le lanseze. Cele doua versiuni ale Google Pixel au numele de cod S1 si M1, deci este clar ca indicativele descoperite in HTC U11 fac referire la Google Pixel 2, o versiune a Android pentru ele fiind cel mai probabil testat de HTC.

Nu se stie cat de vechi sunt aceste intrari din fisierele de sistem ale HTC U11, deoarece ele fac referire la un Google Pixel 2 XL pe care cei de la Google l-ar fi anulat. Daca Google a decis intr-adevar sa renunte la Google Pixel 2, atunci exista posibilitatea ca HTC sa faca o versiune a noului smartphone si cei de la LG versiunea cu ecran mai mare.

Desigur ca deocamdata nimeni nu stie 100% sigur care sunt planurile celor de la Google cu privire la Google Pixel 2, insa probabil vom afla mai multe in saptamanile urmatoare. Google Pixel 2 va fi lansat in toamna acestui an, cel mai probabil dupa iPhone 8, asa ca in curand ar trebui sa apara si detalii cu privire la acest smartphone al companiei Google.

google pixel 2 produs htc

 • Srb Srb

  “Google nu este interesata sa faca bani prin vanzare de pixele dar le va oferi la vanzare din toamna si profitul il va dona”

 • Viorel Predatorul

  Cred că aceeași capacitate de gândire or are și câinele meu :))) Halal businessman!

 • Srb Srb

  pai, deci macar eu impreuna cu cainele tau avem IQ mult mai mare ca al tau. AM inteles

 • V.P

  Strategia se schimba si in cazul Google , cu Pixel au intrat cu dreptul in lumea smartphone-urilor premium , chiar se vede schimbarea , calitea produsului a crescut semn ca acum sunt intersati si de profit .

 • Srb Srb

  bravo ! ai vot de la mine (adica de la Dumnezeu)

 • Viorel Predatorul

  Câinele meu are IQ mai mare ca al tău, asta e clar…

 • Srb Srb

  deci ai un IQ sub al cainelui tau…frate nasol…necuvantatorul te rupe

 • BLiviu

  Din tot ce vad. Sa inteleg ca asa vor arata toate telefoanele , tot displayul intins pe fata? Cam asta e viitorul

 • Viorel Predatorul

  Și startul l-au dat alții, nu compania care era cândva cunoscută pentru design revoluționar…