Samsung Galaxy S8 – asa Functioneaza Bixby

Samsung Galaxy S8 are cea mai asteptata functie lansata intr-un final, coreenii oferindu-le utilizatorilor din SUA posibilitatea de a utiliza asistentul personal Bixby pe terminale. Vorbim aici doar despre un program de testare beta a asistentului personal Bixby pentru Samsung Galaxy S8, deoarece versiunea finala nu este deocamdata pregatita pentru utilizatori, dar probabil va fi in curand.

In momentul de fata cei interesati sa testeze Bixby pentru Samsung Galaxy S8 se pot inscrie intr-un program beta al Samsung si vor avea acces la asistent pentru a-l folosi in perioada de dezvoltare. Bixby a fost gandit ca un competitor al Siri si Google Assistant, dar pentru Samsung Galaxy S8, el avand si un buton dedicat in terminal pentru a fi activat rapid de utilizatori.

Bixby are desigur o functie de activare vocala, sau poate fi accesat folosind butonul dedicat din Samsung Galaxy S8, deci este la acelasi nivel cu ai sai concurenti. Puteti vedea ca deocamdata functia de activare vocala a asistentului personal Bixby din Samsung Galaxy S8 nu este chiar atat de rapida, dar asta se va schimba, cel mai probabil, pana cand va fi lansata versiunea finala a software-ului.

Samsung Galaxy S8 – asa functioneaza Bixby

Tot pana in momentul lansarii versiunii finale  Bixb este de asteptat ca asistentul din Samsung Galaxy S8 sa inteleaga mult mai bine comenzile utilizatorilor. Puteti vedea ca Bixby afiseaza greu informatiile in ecranul Samsung Galaxy S8, dar in unele situatii este si incapabil sa inteleaga ce i se spune, afisand doar rezultate pentru comanda anterioara, fara vreo logica pentru asta.

Spre deosebire de Siri, Bixby din Samsung Galaxy S8 este capabil sa deschida anumite meniuri ale aplicatiilor in baza unei simple comenzi vocale. Puteti vedea o demonstratie pentru aplicatia UBER, unde Bixby din Samsung Galaxy S8 deschide meniul cu setarile contului la cerrea utilizatorului, Siri fiind incapabil de asa ceva deocamdata.

Bixby are cateva functii foarte interesante pentru Samsung Galaxy S8, pe care rivalii sai nu le au si poate nici nu le vor avea prea curand. Problema este ca deocamdata Bixby este foarte departe de a functiona la fel de bine ca Siri sau Google Assistant pe Samsung Galaxy S8, deci ramane de vazut cand va fi intr-adevar gata.