Primul Apple Store care arata ca un MacBook Air

Apple amenajeaza in momentul de fata Apple Store Chicago River, acesta fiind construit “de la zero” de catre compania americana pe malul raului Chicago. Desi planurile noului Apple Store au fost dezvaluite de catre compania Apple cu ceva timp in urma autoritatilor, abia acum s-a observat ca magazinul urmeaza sa semene cu un MacBook Air.

Puteti vedea in clipul video de mai jos, ca privit de sus, noul magazin al companiei Apple arata exact precum un MacBook Air pe care-l vinde in magazine. Apple a amplasat un acoperis metalic pentru Apple Store, iar in centrul sau a pus un logo iluminat si totul seamana cu un MacBook Air pe care cei din Cupertino il vand pentru clientii care viziteaza magazinul.

Apple a tinut secret acest detaliu in planurile pe care le-a oferit autoritatilor acum aproape 2 ani de zile, dar surpriza este una demna de a fi tinuta ascunsa. Apple spune ca vechiul sau magazin din Chicago, mutat in aceasta noua locatie, a primit 23 de milioane de clienti in aproape 14 ani, iar compania a dorit sa le faca rezidentilor orasului Chicago o surpriza frumoasa.

Voi ce parere aveti despre acest Apple Store MacBook Air ?

“The Apple logo is a new addition that wasn’t revealed when renderings of the new store were shared in 2015. The electronics giant is moving its flagship Chicago store from 679 N. Michigan Ave. to the north bank of the Chicago River, a development real estate observers say marks a shift in the Mag Mile’s center of retail gravity. Our store on North Michigan Avenue has welcomed more than 23 million customers since it opened in 2003 and we’re now creating something even more remarkable for Chicago.”