Samsung Galaxy Note 8 – design confirmat de imagini

Samsung Galaxy Note 8 are astazi design-ul confirmat de catre folii de protectie pentru ecran care ne dezvaluie cum va arata panoul frontal.

Samsung Galaxy Note 8 are noul sau design confirmat astazi de catre imaginea unei folii de protectie din sticla menite sa fereasca Infinity Display-ul de ventuale probleme. Stim deja ca Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat in luna august, iar asta inseamna ca Samsung va initia productia extrem de curand.

Daca Samsung se pregateste sa porneasca productia Samsung Galaxy Note 8, atunci este destul de clar ca design-ul noului smartphone a fost deja definitivat de catre coreeni. Ne aflam la aproximativ 2 luni de momentul in care Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat in cadrul unui eveniment care va avea loc la New York, compania Samsung confirmand deja asta pentru lumea intreaga.

Avand in vedere ca atat de putin timp ne desparte de lansarea Samsung Galaxy Note 8, este clar ca Samsung are design-ul final stabilit, iar producatorii de accesorii il stiu. Acestia din urma produc deja accesorii pentru Samsung Galaxy Note 8, iar in imaginea de mai jos puteti vedea una dintre ele, dar in China sunt deja la vanzare si o multitudine de altele.

Samsung Galaxy Note 8 – design confirmat de imagini

Samsung Galaxy Note 8 design nouStiam de cateva saptamani ca Samsung Galaxy Note 8 va avea un Infinity Display, cei de la Samsung au confirmat si acest lucru pentru presa, iar aspectul sau nu va fi modificat fata de cel din Samsung Galaxy S8. Da, ecranul din Samsung Galaxy Note 8 va fi usor mai mare decat cel din Samsung Galaxy S8 Plus, dar design-ul sau total un va fi modificat substantial.

Puteti observa ca vorbim despre aproximativ aceleasi pozitionari pentru camera si senzorii care vor fi plasati deasupra ecranului Samsung Galaxy Note 8, aproximativ acelasi lucru fiind oferit si in Samsung Galaxy S8 Plus. Din moment ce Samsung Galaxy Note 8 si Samsung Galaxy S8 Plus impart acelasi ecran, era normal sa nu existe diferente mari in eea ce priveste design-ul panoului frontal.

Dupa ce productia efectiva a Samsung Galaxy Note 8 va incepe, vom vedea imagini inclusiv cu versiunea finala a ecranului, sau cu terminalele care sunt fabricate. Samsung Galaxy Note 8 se anunta a fi un smartphone extrem de interesant, care ar trebui sa intreaca in popularitate predecesorul sau, dar care ar trebui sa fie lipsit si de probleme cu exploziile bateriilor.

Samsung Galaxy Note 8 design nou 1