Instagram testeaza noi moduri de a partaja poze si video

Instagram, una dintre cele mai mari retele de socializare de pe planeta, a anuntat in cursul zilei de ieri testarea unor noi functii pentru a partaja poze si clipuri video. Mai exact, cei de la Instagram introduc posibilitatea de a selecta anumiti prieteni ca si favoriti intr-o sectiunea Favorites, iar mai apoi putem partaja continutul nou doar catre aceste persoane.

Ideea implementata acum in Instagram este similara cu ceea ce ofera compania Facebook pentru grupurile de utilizatori ce pot fi create in cadrul retelei sale. Noua functie pe care Instagram o testeaza acum este menita sa ne permita sa publicam continut special doar pentru unii dintre prietenii nostri, care sa nu poata fi vazut de catre toti cei care ne urmaresc.

Spre deosebire de grupurile din Facebook, in cadrul Instagram acel grup de prieteni favoriti va fi afisat intotdeuana cand publicand poze sau clipuri video, ca optiune pentru cei care pot vedea continutul. Acesti prieteni nu vor fi notificati in momentul in care publicam poze sau clipuri video pe Instagram pe care doar ei le pot vedea, asa ca va fi interesant de vazut cat de apreciat va fi sistemul.

Asa cum se intampla in mod normal cu functiile de acest gen, compania Instagram a anuntat ca unii dintre utilizatorii sai vor avea functia disponibila pentru utilizare incepand de azi. Nu se stie cand, sau daca, va fi lansata aceasta noua functie pentru utilizatorii Instagram, insa cu siguranta exista persoane care si-ar dori sa o aiba disponibila.

“The best version of Instagram is one where you feel closer to the people you are connected to because you’re on Instagram together than you would on any other product in the world. Even if you live all over the world, you feel like you’re with them. That’s something we want to drive as the core focus of the product.”

instagram partajare poze video