Orange – 24 iunie – oferte in magazinul online

Orange are in 24 iunie penultima zi de reduceri in campania aniversara prin care le ofera tuturor clientilor din Romania un "multumesc" pentru fidelitate.

Orange pe 24 iunie isi continua asaltul ofertelor aniversare si pe permite clientilor sa se bucure de o noua promotie exclusiva disponibila pentru toti cei care-i folosesc serviciile. Vorbim din nou despre o reducere de care in 24 iunie ar fi bine sa profitati pentru ca veti avea parte de un deal foarte bun la produsele operatorului de telefonie mobila Orange, dar numai daca o faceti astazi.

Orange desfasoara de mai bine de o saptamana de zile o campanie aniversara menita sa serbeze cei 20 de ani de activitate in Romania, iar 24 iunie a adus o noua oferta foarte buna. Puteti vedea in aceasta pagina oferta pe care cei de la Orange ne-o listeaza doar online in ziua de 24 iunie si ea va expira la ora 23:59, asa ca trebuie sa va folositi de ea cat inca aveti ocazia.

Desigur ca, la fel precum in cazul celorlalte oferte, cea din 24 iunie nu exista si in magazinele fizice ale celor de la Orange, asa ca trebuie sa va folositi de ea doar online. Orange are un magazin online foarte complex si foarte usor de folosit, asa ca in 24 iunie va puteti descurca foarte usor pentru a nu pierde promotia operatorului de telefonie mobila si a regreta.

Orange – 24 iunie – oferte in magazinul online

24 iunie este doar una dintre zilele din calendarul Orange in care putem profita de ofertele pe care operatorul de telefonie mobila le are disponibile. Promotiile vor continua pana in data de 24 mai, deci din 24 iunie mai aveti inca 7 zile de oferte, dar Orange va schimba in fiecare zi oferta pe care o are disponibila, deci ceea ce aveti acum, nu veti mai avea pana la final.

Toate ofertele celor de la Orange sunt listate de catre operator pe 24 iunie, si in zilele urmatoare numai in aceasta pagina din cadrul website-ului sau. Pentru a va bucura de ele, va trebui ca in 24 iunie sa va logati in sectiunea Contul Meu din website-ul Orange pentru a putea face achizitii din magazinul online, sau pentru a incheia, sau modifica abonamentele.

Logandu-va in sectiunea Contul Meu din website-ul Orange pe 24 iunie, nu uitati sa va si activati bonusul de 20 de GB de internet, alocat de 2 ori in urmatoarele 2 luni. Acesta este cel mai mare bonus de internet gratuit oferit de catre operatorul de telefonie mobila Orange, iar pe 24 iunie inca mai puteti profita de oferta aceasta extrem de buna.

Orange - 24 iunie - oferte magazin online