Orange – 23 iunie – penultima zi de Reduceri

Orange intra in 23 iunie in penultima zi de reduceri pe care le are disponibile in campania de aniversare a 20 de ani de activitate in Romania.

Orange are in 23 iunie penultima zi de reduceri din campania aniversara prin intermediul careia sarbatoreste cei peste 20 de ani de activitate in Romania. V-am spus deja ca pe 6 iunie Orange a initiat aceasta campanie promotionala menita sa sarbatoreasca 20 de ani de activitate in Romania cu 20 de zile de reduceri exclusive pentru clienti, iar 23 iunie este penultima zi dintre ele.

In aceasta zi de 23 iunie cei de la Orange au o noua oferta exclusiva pentru clientii care sunt dornici sa se bucure de reduceri bune la serviciile si produsele sale. Veti gasi in aceasta pagina a magazinului online Orange reducerile care sunt disponibile pentru data de 23 iunie, operatorul facandu-si o “misiune” din a le oferi clientilor sai cele mai bune promotii, asa cum merita.

Toate reducerile exclusive oferite de catre Orange, indiferent de zi, sunt valabile doar in acea zi, astfel ca promotiile din 23 iunie sunt valabile pana la miezul noptii. Incepand cu ora 00:00 veti vedea reducerile care se vor aplica pentru data de 24 iunie, asa ca profitati inca de pe acum de promotiile oferite excusiv astazi, pentru a fi siguri ca nu le pierdeti, mai ales ca aceasta campanie Orange se termina pe 25 iunie.

Orange – 23 iunie – penultima zi de Reduceri

orange 23 iunie zi reduceri

Toate reducerile oferite de catre cei de la Orange in campania aniversara, si valabile exclusiv pe 23 iunie, sunt disponibile numai in magazinul online. Nu veti putea merge pe 23 iunie in vreun magazin fizic al Orange pentru a profita de reducerea care este oferita de catre operator, asa ca trebuie sa va ghidati doar in baza a ceea ce este oferit online pentru noi.

Pentru a profita de ofertele exclusive din 23 iunie pe care cei de la Orange le au, va trebui sa accesati sectiunea Contul Meu din website-ul, sau aplicatiile operatorului de telefonie mobila. Dupa ce veti accesa sectiunea Contul Meu din website-ul Orange, veti avea disponibile si toate promotiile personalizate pentru voi in data de 23 iunie, asa ca veti avea de unde sa aleget ce doriti.

Daca pe 23 iunie accesati sectiunea Contul Meu din website-ul Orange, va recomand sa va activati si bonusul de 20 GB de internet Orange gratuit, oferit in momentul de fata. Va puteti bucura de acest bonus de 20 GB de internet Orange gratuit incepand cu data de 23 iunie si pentru urmatoarele 2 luni, cate 20 GB urmand a va fi alocati in cont pentru fiecare luna.

Desi cei de la Orange incheie peste 2 zile campania aniversara, nu este exclus ca ei sa aiba si alte surprize pregatite anul acesta.