Samsung Galaxy Note 8 – prima imagine de presa

Samsung Galaxy Note 8 apare intr-o noua presupusa imagine de presa care incearca sa confirme multe dintre schimbarile de design pregatite.

Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea parte de cea mai mare dezvaluire de pana acum, deoarece o aparenta imagine de presa incearca sa ne prezinte schimbarile pregatite. Puteti vedea mai jos aceasta presupusa imagine de presa pentru Samsung Galaxy Note 8, care ar putea fi totusi nimic mai mult decat un concept printat, asa ca ramane sa va decideti singuri daca o credeti, sau nu.

De la bun inceput se observa in imagine un presupus Samsung Galaxy Note 8 care are un ecran ce acopera intregul panou frontal, dar se intinde inclusiv inspre marginile carcasei. Stim deja ca Samsung Galaxy Note 8 va avea un Infinity Display, cei de la Samsung confirmand fara dubiu asta, asa ca nu e anormal sa vedem si o presupusa imagine de presa care confirma schimbarea pregatita.

Mergand in continuare, putem observa acea noua camera duala pentru Samsung Galaxy Note 8, pe care Samsung a confirmat-o deasemenea, ea avand si cititorul de amprente vizibil sub ea. Interesanta este pozitionarea flash LED-ului deasupra camerei Samsung Galaxy Note 8, multi sperand ca el va fi in dreapta camerei, cu cititorul de amprente dedesubt.

Samsung Galaxy Note 8 – prima imagine de presa

Separat putem vedea stylusul pe care Samsung urmeaza sa il ofere in Samsung Galaxy Note 8, impreuna cu butonul Home virtual din Samsung Galaxy S8. Nu exista alte schimbari majore despre care sa nu fi auzit pana acum, dar daca imaginea este falsa, e cam normal sa nu vedem ceva substantial dezvaluit in legatura cu Samsung Galaxy Note 8 prin intermediul sau.

In ciuda acestui lucru, presupusa imagine de presa ne arata totusi ceea ce ar trebui sa primim de la Samsung Galaxy Note 8 in momentul in care va fi lansat. Ma refer aici la toate schimbarile de design anuntate pentru Samsung Galaxy Note 8, dar si functiile pe care cei de la Samsung le-au confirmat deja pentru smartphone, majoritatea fiind foarte interesante.

Samsung Galaxy Note 8 va avea un ecran cu diagonala de 6.3 inch si putem observa cat de impunator va fi noul smartphone multumita acestei schimbari. Samsung Galaxy Note 8 reprezinta o miscare foarte curajoasa din partea Samsung, dar probabil ca era nevoie de asa ceva din moment ce predecesorul sau a avut atat de multe probleme si a afectat serios reputatia Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie prezentat in ultima saptamana a lunii august si urmeaza sa fie lansat in septembrie la preturi care vor incepe de la 1000 de euro, dar asta doar pentru versiunea de baza.

Samsung Galaxy Note 8 imagine presa

18 COMENTARII

  1. Spatele zici ca este de lg g4. Prea încărcat. Le-au luat după fata si le-au mutat pe spate. Mai trebuie butoanele de volum si este tot tacamul.Proasta idee.

  2. Deja note 8 este mamut,deci greu,cu o mana il tii si cu cealalta il deblochezi,daca era in display in partea de jos,era simplu

  3. serios? pai ce pariu este acesta…pur si simplu se poate ocoli, faci alt user etc…nu frate, oficial live la notar, pariu pe 1000€