WhatsApp are o Functie Ascunsa pregatita de Lansare

WhatsApp are o noua functie care permite ignorarea limitei de persoane care pot face parte din grupurile de conversatii din platforma de mesagerie.

WhatsApp urmeaza sa aiba o noua functie foarte utila disponibila in perioada imediat urmatoare, ea fiind in momentul de fata testata de catre compania detinuta de catre Facebook. Mai exact, conform unor schimbari descoperite in cea mai recenta versiune a aplicatiei WhatsApp pentru Android, utilizatorii se vor bucura de o schimbare pe care o cer de foarte multa vreme.

Mai exact, aplicatia WhatsAppl va permite adaugarea in grupurile de conversatii a unui numar mai mare de 256 de persoane, cat este limita in momentul de fata. Nimeni nu stie de ce a ales WhatsApp sa limiteze numarul de persoane care pot purta conversatii in grupuri, insa se pare ca aceasta limita arbitrara va fi dezactivata, din moment ce aplicatia a devenit atat de populara la nivel global.

Schimbarile descoperite in cadrul aplicatiei WhatsApp confirma faptul ca a fost dezactivata limitarea care impiedica accesarea de grupuri in care sunt deja 256 de persoane. Multumita acestei schimbari, orice persoana va putea intra intr-un grup in care exista deja 256 de persoane, conditia fiind ca ea sa primeasca o invitatie de a intra in acel grup al aplicatiei WhatsApp.

WhatsApp are o functie ascunsa pregatita de lansare

In momentul in care o persoana incearca sa intre intr-un grup WhatsApp, aplicatia verifica in serverele companiei daca acel grup este plin, sau nu. Daca serverele WhatsApp confirma faptul ca acel grup este plin, atunci accesul la grup era restrictionat, iar persoana respectiva vedea un mesaj de alerta care ii spunea ca nu poate accesa respectivul grup de conversatii.

In cea mai recenta versiune a aplicatiei WhatsApp pentru Android lucrurile se schimba, iar aceasta limitare dispare, asa ca orice invitatie primita, permite accesarea grupului. Puteti vedea in imaginile de mai jos ca exista deja grupuri WhatsApp in care sunt peste 256 de persoane, deci lucrurile sunt cat se poate de clare in ceea ce priveste schimbarea facuta de WhatsApp.

Avand in vedere ca deocamdata schimbarea pentru grupurile WhatsApp este testata in versiunile beta ale aplicatiei, ramane de vazut cat va dura pana cand ea va fi oferita oficial.

whatsapp functie ascunsa grupuri