Samsung Galaxy Note 8 are un design incredibil

Samsung Galaxy Note 8 are astazi confirmat design-ul incredibil al panoului frontal pe care Samsung l-a creat pentru clientii din lumea intreaga.

Samsung Galaxy Note 8 are un design incredibil de frumos, iar un nou panou de protectie pentru ecran confirma din nou faptul ca Samsung are foarte mult curaj anul acesta. Dupa ce a lansat un Samsung Galaxy S8 cu un ecran foarte mare intr-o carcasa mica, acum Samsung vrea sa lanseze un Samsung Galaxy Note 8 care are un ecran si mai mare, intr-o carcasa mult mai mica decat in mod normal.

Samsung Galaxy Note 8 va avea un Infinity Display, acelasi tip de ecran precum in Samsung Galaxy S8, doar ca in noul smartphone diagonala acestuia va fi de 6.3 inch. Introducand acest ecran al Samsung Galaxy Note 8 in carcasa unui Samsung Galaxy Note 7, compania Samsung se poate lauda cu o realizare incredibila, care ne arata cate este dispusa sa faca pentru a avea succes.

Privind panoul de protectie pentru ecranul Samsung Galaxy Note 8 putem observa cat de mare va fi acesta si cat de mici vor fi marginile care-l separa de carcasa. Atat in partea superioara, cat si in partea inferioara a panoului frontal al Samsung Galaxy Note 8 putem observa spatiu foarte mic in care Samsung va include unele dintre noile sale componente.

Samsung Galaxy Note 8 are un design incredibil

Ceva similar este facut si la Samsung Galaxy S8 Plus, insa spre deosebire de Samsung Galaxy Note 8, acel terminal are un ecran cu 0.1 inch mai mic. Diferenta mai adauga putin la marimea Samsung Galaxy Note 8, dar si la uimirea pe care multi o vor avea cand vor tine in mana un smartphone atat de mare, care are un ecran si mai mare inghesuit intr-o carcasa, aparent, prea mica.

Samsung Galaxy S8 Plus este impresionant prin spatiul foarte mare ocupat de ecran in carcasa, insa la Samsung Galaxy Note 8 lucrurile vor fi si mai impresionante. Nici macar Apple nu va oferi in iPhone 8 o schimbare atat de dramatica precum o ofera Samsung Galaxy Note 8 pentru clientii celor de la Samsung, iar asta spune foarte multe despre ambele companii.

Acest panou de protectie pentru Samsung Galaxy Note 8 nu pare sa fie terminat, pentru ca nu are taieturi pentru iris scanner si alti senzori ce sunt montat langa difuzor si camera frontala. In ciuda acestui lucru, el are cel mai probabil dimensiunile exacte pentru panoul frontal al Samsung Galaxy Note 8, iar asta anunta o toamna foarte interesanta in lumea smartphone.

Samsung Galaxy Note 8 design incredibil