Telekom – Telekom Radio si 100 GB internet gratuit pentru Untold 2017

Telekom anunta lansarea Telekom Radio si un bonus de 100 GB de internet gratuit pentru clientii care au bilete Untold 2017.

Telekom, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din Romania, a anuntat in cursul acestei zile lansarea Telekom Radio, o un post de radio online, plus 100 GB de internet gratuit. Telekom Radio este descris de catre operator ca un stream audio online alcatuit din piese ale artistilor care urmeaza sa fie prezenti la Untold 2017, care se va desfasura vara aceasta.

Telekom vrea ca ai sai clienti sa intre in “vibe-ul” Untold 2017 mai devreme cu ajutorul Telekom Romania, astfel ca le pune la dispozitie, in avans, muzica artistilor preferati. Telekom Radio este disponibil exclusiv in aplicatia Untold 2017, astfel ca toti cei interesati vor trebui sa o descarce pentru a putea asculta melodiile preferate fara a plati vreun ban, sau a consuma internet.

In aceasta idee, cei de la Telekom le ofera tuturor clientilor care au bilete la Untold 2017 cate 100 GB de trafic de internet gratuit pentr a se bucura de Telekom Radio. Acest bonus de internet Telekom este oferit doar celor care au bilete pentru Untold 2017 si care trebuie sa il activeze pana la data de 6 august 2017 intr-un website al operatorului, bonusul fiind valabil timp de 60 de zile.

Telekom – Telekom Radio si 100 GB internet gratuit pentru Untold 2017

Cei 100 GB de internet gratuit oferit de catre Telekom se adauga oricaror altor alocari de trafic pe care clientii le au, dar numai daca au bilete pentru Untold 2017. Traficul va fi foarte util pentru cei care doresc sa asculte Telekom Radio inaintea Untold 2017, dar din pacate cei care nu au bilete pentru festival vor trebui sa se multumeasca cu bonusul lunar Gigaday.

Intentia celor de la Telekom cu aceasta oferta pentru Untold 2017 este laudabila, mai ales ca vorbim despre un festival extrem de popular pe care operatorul il sustine. Oferirea Telekom Radio exclusiv prin aplicatia pentru Untold 2017 este totusi un gest destul de curajos, pentru ca Telekom ar fi putut lansa radio-ul pentru toti clientii si cel mai probabil ar fi avut un mare succes.

“Telekom Romania pune la dispoziţia clienţilor săi muzica preferată a artiştilor din line-up-ul Untold 2017, în aplicaţia Untold – secţiunea dedicată Telekom Radio Untold 2017 Reveal. Aplicația Untold este disponibilă atât pentru sistemele de operare iOS, cât și Android. … toţi clienţii persoane fizice cu servicii mobile de la Telekom Romania, care vara aceasta vor merge la festivalul de muzică Untold, vor beneficia de 100 GB bonus trafic de date.”

Daca sunteti clienti ai Telekom si aveti bilete pentru Untold 2017, atunci nu exista vreun motiv logic sa nu va activati acel bonusl de 100 GB de internet gratuit. Aplicatia Untold 2017 o puteti descarca din App Store si Google Play, ea fiind disponibila gratuit pentru toata lumea, iar daca veti asculta Telekom Radio, veti consuma traficul de internet.

telekom radio 100 gb internet gratuit untold 2017

2 COMENTARII

  1. “toţi clienţii persoane fizice cu servicii mobile de la Telekom Romania, care vara aceasta vor merge la festivalul de muzică Untold, vor beneficia de 100 GB bonus trafic de date.”
    Oare cât clienți sunt in situația asta? Hai sa zicem 100,deși sunt pana peste cap de optimist. Adică sa fii și client al acuș insolventului Telekom și sa mergi și la Untold vara asta și doar atunci primesti aia 100 gb.
    Deci mare reclama,mare tam-tam ca oferi 100 gb pt 0.0001% din clienții tai!
    A mai făcut și Orange așa o “Superofertă” ceva cu HD Voice dacă nu ma înșel,dar care mergea doar pe S7 și S7 edge.