YouTube – vezi Clipuri Video Simultan cu Prietenii

YouTube devine mult mai grozav cu aplicatia Uptime a Google care te lasa sa vezi clipuri video simultan cu prietenii din intreaga lume.

YouTube devine mult mai grozav incepand de astazi multumita unei noi aplicatii pe care compania Google o lanseaza in versiune finala pentru iPhone si iPad. Aplicatia se numeste Uptime, iar ea permite vizualizarea de clipuri video YouTube in timp real cu orice prieteni prin intermediul unei conexiune de internet, aceasta fiind prima aplicatie care ofera asemenea functii.

Pana astazi cei de la Google au permis accesul la aplicatia Uptime doar in baza unei invitatii trimise catre utilizatori, dar de azi YouTube devine grozav din nou multumita lansarii ei. Uptime permite vizualizarea clipurilor video ale YouTube in timp real cu orice alte persoane care folosesc aplicatia, deci puteti impartasi aceeasi experienta desi puteti fi la mii de kilometri distanta.

Aplicatia Uptime este gandita pentru ca utilizatorii sa impartaseasca momentele vizualizarii clipurilor video YouTube in timp real, dar ea nu se limiteaza la atat. De fiecare data cand ne uitam la unclip video YouTube, aplicatia inregistreaza reactiile noastre, iar daca un prieten urmareste clipul video mai tarziu, el va vedea un avatar cu modul in care am reactionat cand am vazut clipul pentru prima oara.

YouTube – vezi Clipuri Video Simultan cu Prietenii

Mai mult decat atat, cand urmarim impreuna cu prietenii acelasi clip video YouTube, aplicatia afiseaza si portiunea din clip la care se afla fiecare utilizator. Si in aceasta interfata exista cate un avatar care arata reactiile fiecarei persoane pe masura ce stream-ul video al YouTube progreseaza, asa ca stim in ce fel este “miscat” prietenul nostru de imaginile pe care le vede.

Functionalitatea oferita de catre aplicatia Uptime va convinge cu siguranta mai multe persoane sa urmareasca clipuri video ale YouTube doar pentru a impartasi experienta cu prietenii. Vorbim despre un cu totul alt mod de a vedea clipuri video YouTube chiar si cand prietenii nostri nu se afla langa noi, asa ca sunt sigur ca foarte multa lume va aprecia creatia celor de la Google.

Aplicatia Uptime a fost creata de catre o companie finantata de catre Google prin incubatorul sau, deci vorbim despre sustinerea unei idei interne, care aduce mari beneficii pentru YouTube. Cei de la YouTube cautau solutii pentru a creste interactivitatea in cadrul website-ului, iar acum au solutia perfecta pentru a tine utilizatorii ocupati pentru mai mult timp cand vizualizarea continutul video.

Pentru ca o functie de acest gen se dovedeste a fi foarte populara, nu doar YouTube o va avea disponibila, doarece Skype a anuntat lansarea uneia similare in perioada imediat urmatoare.