Android O mai preia o functie a iOS 10

Android O va fi lansat anul acesta de catre compania Google si stim deja ca va prelua unele dintre functiile pe care iPhone si iPad le au deja de ceva vreme. Printre ele se numara si una recent descoperita, aceasta urmand a aduce o iconita animata pentru aplicatia Clock, Ceas, a sistemului de operare, adica ceea ce iOS are deja de ceva vreme pentru iDevice-uri.

Aceasta iconita animata pentru ceasul din iPhone, sau iPad, exista de ceva vreme in sistmeul de operare iOS, compania Apple avand foarte mare grija la detaliile terminalelor. Cei de la Google vor sa faca ceva similar pentru Android O, asa ca s-au inspirat de la compania Apple si mai jos puteti vedea cum ar trebui sa arate noua iconita a aplicatiei Clock, Ceas, din Android O.

Exista deja widget-uri care ofera aceasta functionalitate, insa cei de la Google vor oferi functia oficial in Android O dupa ce vor lansa oficial actualizarea.

Android O iconita ceas

Articolul precedentYouTube – vezi Clipuri Video Simultan cu Prietenii
Articolul următoreMAG – 26 iunie cu acumulatori externi la reducere
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.