OnePlus 5 este UMILIT de iPhone 7 Plus in Performante

OnePlus 5 este umilit intr-un nou test de performante de catre iPhone 7 Plus, rezultatul fiind unul complet surprinzator pentru noul smartphone.

OnePlus 5 apare astazi intr-un nou test de performante in care se lupta cu iPhone 7 Plus, iar desi intr-un test anterior l-a intrecut, acesta ne arata care sunt punctele slabe ale acestui smartphone. In prima parte a testului puteti vedea ca OnePlus 5 este umilit in performante de catre iPhone 7 Plus, smartphone-ul celor de la Apple terminand testul cu 1 minut inaintea smartphone-ului chinezesc.

Da, ati citit bine, OnePlus 5 a terminat testul cu 1 minut in urma iPhone 7 Plus si este redus practic la acelasi nivel cu Samsung Galaxy S8, sau alte smartphone-uri Android. Avand in vedere ca un test initial punea OnePlus 5 inaintea iPhone 7 Plus, acum probabil va intrebati ce anume s-a intampla diferit de smartphone-ul termina in urma smartphone-ului celor de la Apple.

Ei bine, raspunsul este unul foarte simplu, pentru ca OnePlus 5 are probleme cand vine vorba despre accesarea datelor din spatiul intern de stocare si cand vine vorba despre procesarea video. Veti vedea in clipul video de mai jos ca in accesarea si importarea unei poze in aplicatia Photoshop, OnePlus 5 are probleme si face task-ul mai greu, dar la exportarea clipului video are probleme si mai mari.

OnePlus 5 este UMILIT de iPhone 7 Plus in performante

De ce are OnePlus 5 problemele acestea in conditiile in care ar trebui sa vina cu spatiu de stocare UFS 2.1 este greu de spus, dar se pare ca undeva, ceva nu functioneaza prea bine. Daca nu s-ar fi facut acest test pentru procedarea datelor, OnePlus 5 ar fi intrecut usor iPhone 7 Plus in performante, asa cum se intampla in restul aplicatiilor deschise pe cele doua terminale.

Totusi, utilizarea zilnica a unui OnePlus 5, sau iPhone 7 Plus, presupune inclusiv inregistrarea, sau editarea de poze si clipuri video, iar aici smartphone-ul chinezilor esueaza. Diferenta de 1 minut intre rezultatele finale ale acestui test de performante ne arata ca acei 8 GB RAM din OnePlus 5 sunt cam inutili pentru aceste task-uri, desi sunt buni pentur a tine aplicatiile deschise in fundal.

Testul demonstreaza totodata ca iPhone 7 Plus este un pachet complet, in timp ce OnePlus 5 incearca sa faca putin din toate, dar nimic grozav, asa cum era de asteptat. Problema aceasta este totusi una universala pentru Android, deoarece nici Samsung Galaxy S8 nu se descurca mai bine in conditii similare, asa ca OnePlus 5 nu este singurul smartphone Android care are asemenea probleme.

Acestea fiind spuse, daca utilizatorii OnePlus 5 vor sa foloseasca terminalele pentru nimic semnificativ, vor fi foarte multumiti, dar daca vor dori sa mai editeze vreo poza, sau clip video, s-ar putea sa realizeze ca laudele nu tin loc de performante.

24 COMENTARII

  1. Dupa cum ziceam nu ai de ce sa faci editari sau chestii profi pe android in kkt…unii cred ca note este profi dar profi la ce? ca este f f slab si android nu prea are aplicatii profi si merge ca rasnita

  2. Umilește in editare video și pierde la restul, și este și normal, SSD e SSD.
    Eu unul nu am mai editat un clip video de pe telefon de prin 2013 când am făcut-o că experiment, așa că nu îmi pasă…

  3. Dupa cum zice si Heath, pe android nu faci chestii pro…folosesti doar ca telefon…
    Dupa cum se zicea, android inca este la ani distanta din punct de vedere pro

  4. omule, tu ai vazut ipad pro? deci iphone 8 nu se mai compara cu nimic,doar note 8 poate, daca vine cu noul SD…pur si simplu nu ai cum sa compari 120hz,cu A11 chip si iOS11

  5. are 8 gb ram si nu poate multasking…sa tina aplicatiile in background
    e ca si cum iti iei masina automata, platesti pt automata, dar o poti conduce doar manual

  6. daca asta ti se pare incredibil, serios, te faci de kkt daca nu o sa recunosti cat de incredibil se misca ipad noi si urmatorul iphone 8 cu 120hz…pur si simplu este altceva, efectul wow

  7. pai niciodata iphone ce a venit dupa ipad, nu a avut performante sub…ce kkt nu intelegi…nu prea ai facut logica la scoala?
    Adica A11 nu va fi niciodata sub A10X, iar cand ne uitam la A10X…ne dam seama cat de antici si de mizerii sunt restul

  8. am urmarit, dar eu nu pierd timpul pe testul altora, vreau test, imi cumpar eu si vad , nu stau la mila netului si cine stie cum este editat. Deci orice om ce este incult si nu vrea sa invete mai multe, da asemenea raspunsuri “fugi cu 120hz, posibil etc”

  9. cine zice ca sunt serios?? monitorul la care ma uit? sincer tu esti prea serios pt un mediu virtual din care nu iti faci existenta
    Ia-o mai usor, stiu ca esti sensibil, pe net poti fii si copilul care nu ai apucat sa fii cand erai mic sau poti fii omul matur la o varsta de 10 ani.
    Apple bate oneplus chiar daca cei din urma mai baga un “cheat”
    Serios,deci serios, sa crezi ca asa vorbesc eu pe strada cu aia de la noumax sau oricine altcineva pe care respect si cel mai important ma respecta….mi se pare ca trebuie sa ai mintea unei gaini sau a unui copil trecut prin Cernobil si are creierul afectat

  10. poate esti, poate nu, tu stii….depinde ce vrei si cat de open mind esti catre viitor . Ce treaba are “patronatul” cu treaba de aici? asa faci tu? amesteci treburile? amesteci viata privata/personala cu munca ca un exemplu?

  11. When you’re smilin’, when you’re smilin’
    The whole world smiles with you
    When you’re laughin’, oh when you’re laughin’
    The sun comes shinin’ through

  12. Aifonu 7 nu are opțiune de selectare față la pozele de grup? Că totdeauna găsești câte unul cu ochii închiși. Nu prea e Smart telefonu ăsta.

  13. Faza cu deblocarea se va rezolva incepand cu iOS11 si iphone 8 datorita promotion
    Doamne cum merge multi touch la 120hz…zoom in out in poze maps etc

  14. sunt aici all night 🙂
    Pai in realitate sunt un om ce pune economia in miscare, daca nu ai bani nu cumperi daca nu cumperi, in kkt se duce draq economia
    Inca 1data vad ca iar revi la caracter, te-am intrebat si atunci cand m-ai luat cu tampenii noumax si ti-am dat deja un raspuns.Deci tu chiar ai creier de copil nedezvoltat din moment ce zici pt a 2a oara acelasi lucru, dupa ce ti-am zis prima data ca mi se pare imatur sa crezi si sa intrebi asa ceva

  15. Deci acum trebuie sa ne hotărâm să cumpărăm un telefon, doar dacă face editare foto sau video?!?! Că asta face parte din utilizarea zilnică,nu ? Așa o fi , și am rămas cam mulți un urmă cu felul cum de folosește…..