UBER – plaseaza Curse pentru alte persoane

UBER le permite acum utilizatorilor sa initieze curse pentru alte persoane, acestea din urma primind o serie de informatii privind cursa.

UBER a anuntat astazi lansarea unei functii foarte utile pentru toti cei care folosesc platforma pentru a fi transportati in diverse locatii, dar si pentru persoanele apropiate lor. Mai exact, incepand de astazi UBER permite initierea de curse pentru alte persoane, furnizandu-le acestora informatii cu privire la masina care urmeaza sa vina pentru a le prelua, dar mult mai mult decat atat.

In momentul in care un utilizator al UBER initiaza o cursa cu preluare intr-o alta locatie decat se afla el, aplicatia va recunoaste automat faptul ca aceasta este facuta pentru o alta persoana. In acel moment va fi afisata in aplicatia UBER optiunea de a confirma ca acea cursa este intr-adevar pentru alta persoana si ni se ofera optiunea de a alege din lista de contacte persoana care va face cursa.

Contactul ales de catre noi prin aplicatia UBER va primi in acel moment un SMS de la compania americana cu o serie de informatii cu privire la cursa respectiva. Mai exact, UBER le va trimite un mesaj in care le va transmite informatiile privind locatia finala si durata curse, numele soferului care urmeaza sa ii ridice, numarul acestuia de telefon, tipul masinii care va veni, cine plateste, dar si un link pentru a urmari locatia masinii in timp real.

UBER – plaseaza Curse pentru alte persoane

UBER lanseaza aceasta functie pentru a-i ajuta pe utilizatori sa comande mai rapid si mai usor curse pentru alte persoane, pe care utilizatorii sa le plateasca. UBER recomanda folosirea acestei functii in principal pentru membrii familiei, sau pentru prieteni, iar informatiile care sunt partajate catre persoana ce va fi ridicata sunt apropiate in complexitate de cele vazute de catre utilizator.

In imaginile de mai jos puteti vedea cum arata interfata prin care puteti comanda o cursa pentru o alta persoana, dar si SMS-ul primit de catre persoana ce urmeaza sa fie ridicata. UBER ofera o functionalitate extrem de utila, in special pentru cei care doresc sa transporte rapid pe cineva dintr-o parte in alta, dar nu au alta metoda decat utilizarea unui taxi.

Aceasta este una dintre marile schimbari pe care cei de la UBER le anunta in ultima vreme, saptamana trecuta fiind anuntate altele foarte importante. Mai exact, UBER urmeaza sa le permita clientilor sa le ofere bacsisuri soferilor, in timp ce asteptarea pentru clienti va fi taxata, iar anularea unei curse va avea o taxa mult mai mare fata de pana acum, compania incercand sa genereze mai multi bani pentru soferi.

uber plaseaza curse persoane

uber plaseaza curse persoane 1