iOS 10.3.3 beta 5 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.3.3 beta 5 a fost lansat pentru iPhone si iPad in cursul acestei seri, compania Apple continuand procesul de testare beta a iOS cu o noua versiune. iOS 10.3.3 beta 5 vine la aproximativ o saptamana distanta dupa ce iOS 10.3.3 beta 4 a fost lansat de catre cei de la Apple, semn ca inca mai exista lucruri care pot fi rezolvate in sistemul de operare.5

In momentul de fata iOS 10.3.3 beta 4 este disponibil doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, asa cum se intampla in general cu noile versiuni beta. Acestia pot face instalarea iOS 10.3.3 beta 5 prin intermediul sistemului Actualizare Software, Software Update, disponibil in aplicatia Settings, Configurari, daca au un profil beta de testare a iOS instalat in terminale.

Conform celor de la Apple, iOS 10.3.3 beta 5 rezolva unele probleme de functionare ale iDevice-urilor si imbunatateste performatele, plus experienta de utilizare. Separat de aceste imbunatatiri nu exista alte schimbari in iOS 10.3.3 beta 5 fata de versiunile anterioare, asa ca nu ar trebui sa ne asteptam la alteva dupa instalarea sa.

ios 10 3 3 beta 5 iphone ipad