Facebook Messenger update aduce multe noutati

1

Facebook Messenger, aplicația lansată de către compania Facebook în App Store pentru a ne forța să o utilizăm pentru a purta discuții cu prietenii activi pe rețeaua sa de socializare, a fost actualizat în cursul acestei seri.

Oficial cei de la Facebook sustin ca actualizarea rezolva doar probleme de functionare, insa in realitate actualizarea de astazi aduce foarte multe noutati. V-am povestit zilele trecute despre noile filtre si masti pe care Facebook Messenger le are pentru apelurile video facute cu prietenii, toate acestea fiind de acum disponibile, iar in acel articol puteti citi totul in detaliu.

“We update the app regularly so we can make it better for you. Get the latest version for all of the available features and improvements. Thanks for using Messenger!”

Desi Facebook nu specifica acest lucru, in general actualizarile acestea aduc si functii noi care sunt anuntate cateva zile mai tarziu. Facebook Messenger este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal în App Store.

facebook messenger update noutati