WhatsApp – noua Functie Surpriza pregatita

WhatsApp va avea o noua functie surpriza care va permite cautarea de caractere emoji atunci cand trimitem mesaje noi prietenilor nostri.

WhatsApp, cea mai folosita aplicatie de mesagerie text de pe planeta, va avea in curand o noua functie foarte interesanta, activata de catre dezvoltatorii sai. Vorbim despre o noua functie pentru WhatsApp pe care utilizatorii au cerut-o timp de ani si ani de zile, dar pe care o vom avea disponibila in curand, dar ceea ce conteaza cel mai mult este ca putem sa o folosim pe orice smartphone.

Mai exact, vorbesc despre o functie care permite cautarea de caractere emoji direct din aplicatia WhatsApp pentru a le trimite catre prietenii nostri cand dorim. Deocamdata functia este disponiila in versiune beta pentru cei care testeaza aplicatia WhatsApp, insa daca testele vor avea succes, atunci versiunea finala a aplicatiei o va oferi la nivel global in perioada urmatoare.

Folosind aceasta noua functie a WhatsApp, utilizatorii aplicatiei pot cauta emoji asociate celor pe care le au deja disponibile in propriile terminale pentru utilizare. Daca veti introduce un caracter emoji in casuta pentru a cautare, atunci noua functie a WhatsApp va va arata toate caracterele emoji asociate respectivului emoji, asa ca veti avea rapid o multitudine de optiuni diferite pentru trimitere.

WhatsApp – noua functie surpriza pregatita pentru iPhone si Android

Practic, functia de cautare a caracterelor WhatsApp simplifica accesul la multe dintre caracterele disponibile, dar mai mult decat atat, ne si ajuta sa le intelegem mai bine. Mai exact, in sistemul de cautare pentru caracterele emoji din WhatsApp avem explicatii privind ceea ce inseamna fiecare emoji in parte, asa ca nu vom mai trimite mesaje cu caractere nepotrivite catre prieteni.

Aceasta noua functie pentru WhatsApp este testata in momentul de fata atat pentru platforma Android, cat si pentru terminalele iPhone, urmand a fi lansata, cel mai probabil, foarte curand. Pentru a accesa aceasta noua functie a WhatsApp este necesara apasarea iconitei caracterelor emoji din interfata de scriere a mesajelor, iar casuta de cautare va fi vizibila pentru utilizare.

WhatsApp functie surpriza

WhatsApp este in momentul de fata cea mai mare aplicatie de mesagerie text de pe planeta, cu 1.2 miliarde de utilizatori in intreaga lume. WhatsApp a fost ajunsa din urma de catre Facebook Messenger in ceea ce priveste numarul de utilizatori si, cel mai probabil, va fi intrecuta in viitorul apropiat, avand in vedere ca Facebook promoveaza mai intens Messenger.

WhatsApp testeaza in mod regulat noi functii pentru utilizatorii sai si le ofera atunci cand sunt 100% pregatite, iar acelasi lucru se va intampla si cu aceasta functie pentru cautarea de caractere emoji.