Prima Pagina iPhone iPhone 2G si chinul folosirii in anul 2017

iPhone 2G si chinul folosirii in anul 2017

iPhone a implinit 10 ani ieri, iar o publicatie americana a vrut sa vada cat de greu este sa traiesti pentru o saptamana cu produsul care a revolutionat industria smartphone. In aceasta idee, ei au convins o jurnalista sa renunte la al sau iPhone 7 pentru un iPhone 2G timp de o saptamana iar rezultatul il puteti vedea in clipul video de mai jos, impreuna cu intregul chin.

Vorbim despre un smartphone care functioneaza doar folosind retele 2G, care are viteza de navigare pe internet foarte proasta din cauza acestor retele si care nu poate rula vreo aplicatie din App Store. Nici aplicatiile native nu sunt cu mult mai stralucite, versiunile initiale fiind rudimentare in comparatie cu ceea ce avem astazi, dar asa va puteti da seama cat de chinuitoare este folosirea unui smartphone vechi de 10 ani, care in mod surprinzator inca functioneaza.

 • pagaman

  Nu merge clipul

 • Noob

  Am o problema la iP7, mi se oprește car recorderul când îl minimizez ca să deschid Digi Online. Folosesc aplicatia Car Cam. Întrebarea e de ce nu merge multitaskingul? Mulțumesc anticipat 🙂

 • Probabil pentru ca se intercaleaza ceva pe la servicii, fie audio, fie audio si video.

 • Noob

  Ok, mai studiez. Mulțumesc.

 • Chico

  A fost comica faza: e nevoie sa ne intoarcem la trecut ca sa vedem cat de mult am evolut. Si tine iphone 2g langa iphone 7 si evolutia aia este fix aceasi interfata :))