Prima Pagina Samsung Samsung – efort Colosal pentru iPhone 8

Samsung – efort Colosal pentru iPhone 8

Samsung, cel mai mare producator de ecrane OLED din lume, face un efort colosal pentru iPhone 8 si viitoarele modele de smartphone-uri ale companiei Apple. Mai exact, cei de la Samsung vor construi cea mai mare fabrica de ecrane OLED de pe planeta pentru a putea furniza componente atat pentru iPhone 8, cat si pentru terminalele proprii, cele competitoare, sau viitoare modele ale iPhone.

Viitoarea fabrica a celor de la Samsung va avea o capacitate de productie ce este cu 30% mai mare decat cea a celei mai mari fabrici actuale, deci vorbim si despre o investitie substantiala. Directorii Samsung urmeaza sa finalizeze planurile saptamana viitoare, iar investitia urmeaza sa se ridice la nu mai putin de 21 de miliarde de dolari, o suma colosala pentru o fabrica.

Samsung face aceasta investitie pentru a putea ramane principalul furnizor de ecrane OLED pentru iPhone 8 si viitoare modele ale iPhone, fara a isi pierde clientii actuali. Samsung produce in momentul de fata peste trei sferturi din productia totala de ecrane OLED la nivel global, acesta fiind motivul principal pentru care compania Apple a contractat coreenii, neavand practic pe altcineva din care sa aleaga.

Avand in vedere investitia masiva pe care Samsung vrea sa o faca, este probabil ca primele ecrane OLED pentru iPhone 8 sa fie livrate abia anul viitor de catre coreeni. Fara o investitie de acest gen, cei de la Samsung si-ar putea pierde suprematia pe piata OLED, iar asta i-ar costa mult mai mult decat cele 20 de miliarde de dolari pe care ii va cheltui pentru a-si construi si echipa viitoarea fabrica.

“Samsung Display is going to hold a board of directors meeting next month and is going to finalize its plans for investments on its new plant.  If it wants to make such investment, it will have to make investments between $20.1 billion and 21.0 billion.”

samsung efort iphone 8

 • George89

  Samsung e cel mai mare conglomerant din lume si cel mai mare producator de semiconductori din lume, chiar daca nu furnizau ecrane amoled pentru i8 nu isi pierdeau suprematia pe piata , mai ales ca capacitatea fabricilor Samsung e foarte mare , mai mare decat orice fabrica a unei companii IT ….Mai e si tehnologia superioara pe care o detine Samsung pentru display uri amoled si LCD

 • rbr

  Îmi cine sa rad…samsung are probleme la fabricarea ecranelor pentru iPhone ??!!!! Da câte ecrane le trebuie celor de la Apple ? 1 miliard ? m-am saturat de manipularea asta Apple ,toți îs de vina,dar ei nu . Ei trântesc un design de kkt ,același de ani buni și spun cu nerușinare ca alții nu se ridica la nivelul așteptărilor lor. Apple nici tu nu te mai ridici la nivelul așteptărilor multora dintre noi !!

 • cuesnecenzurat

  la cafeaua de dimineata…
  – Mai vor si cei de la Apple vreo 80 mil, cum facem ?
  – Mai faceti o fabrica si ii rezolvam si p-astia!
  – Pai vor si electrocasnice…
  – Faceti si o fabrica de electrocasnice…
  – Pai si asta unde o facem?
  – In carolina… mai vor ceva?!