iPhone 8 – IMAGINI cu primul PROTOTIP Apple

iPhone 8 apare astazi sub forma de presupus prototip in primele imagini care ne-ar putea arata o schimbare buna si majora pentru design-ul sau.

iPhone 8 are parte de o noua dezvaluire majora astazi, deoarece primele imagini cu un presupus prototip apar pe internet pentru a ne sugera posibilul design al viitorului smartphone. Nu stim daca acesta va fi design-ul final al iPhone 8, insa daca in imagini vedem intr-adevar un prototip real si Apple a ales acest design, atunci pentru multi ar fi cel perfect, care trebuia prezentat de la bun inceput.

Dupa cum puteti vedea deja, vorbim despre un design “curat” pentru acest presupus prototip al iPhone 8, panoul frontal neavand acel decupaj in partea superioara. Acel decupaj al panoului frontal al iPhone 8 este in momentul de fata criticat de catre foarte multe persoane, pentru ca vorbim despre o schimbare majora de design pe care compania Apple intentioneaza sa o implementeze anul acesta.

Design-ul din imaginile acestui articol nu este sugerat de catre multi ca fiind cel final pentru iPhone 8, insa Apple testeaza multe prototipuri inainte de a lansa ceva final pe piata. In aceasta idee, exista posibilitatea ca in Cupertino sa se fi luat in considerarea lansarea unui iPhone 8 care are un design de acest gen, dar ideea sa nu fie pusa intr-un final in practica de catre companie.

iPhone 8 – imagini cu primul prototip Apple

iPhone 8 prototip imaginiMergand in continuare, puteti observa si ca acest presupus prototip al iPhone 8 este “ascuns” in cutie cu o folie de protectie pentru ecran, acestea sugerand ideea ca el ar fi un iPhone normal. Apple are deasemenea obiceiul de a msca noile modele in carcase ale unora vechi, insa in aceasta situatie vorbim despre un iPhone 8 fara buton Home, asa ca utilizarea cu o asemenea folie ar fi imposibila.

Mergand mai departe, putem observa ca presupusul prototip al iPhone 8 are si o imagine cu unele iconite afisate pe ecran, ea aparand la fel in toate pozele. E greu de spus daca imaginea este reala, sau vedem o bucata de hartie pusa sub un ecran fals al unei machete pentru iPhone 8, dar orice este posibil, avand in vedere ca in China se vand faorte multe machete de acest gen.

iPhone 8 prototip imagini 1

Din punct de vedere al dimensiunilor, aceasta macheta a iPhone 8 este mult mai mare decat ceea ce asteptam in momentul de fata pentru noul smartphone al Apple. Aici vorbim despre lungimea si latimea intregului presupus prototip al iPhone 8, plus diagonala ecranului, acesta parand a fi mai mult un iPhone 8 Plus decat versiunea standard care va avea un ecran de 5.8 inch.

iPhone 8 prototip imagini 2

Voi ce parere aveti despre acest presupus prototip al iPhone 8 si cat de real credeti ca este ceea ce ni se arata ?